Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kér*lek se*gít*se*tek. Nagyon tanácstalan vagyok. :///
Ez a pasi már 1x dobott egy másik csajárt!!! És még vele vagy?! :S Vissza sem fogadtam volna...
Dobd ki TE mielőtt ő tenné, 2x ne égj be ennyire.
Sajnállak olyan kis naiv vagy még!
Sok sikert!
L22
(Szerintem ne írj ennyi ...-ot,mert nagyon zavaró olvasás közben).
Amúgy ha a tényeket nézzük,akkor:
1. megcsalt
2. elhagyott...
3. ...ráadásul egy másik lányért
4. visszasírta magát
5. azóta nem nagyon töri magát,hogy visszanyerje a bizalmad
Szóval szerintem ennél jobb is jön majd,felesleges húznotok egymás idejét,mert nem így viselkedne,ha még mindig odalenne érted.A tapasztalataim szerint ilyenkor csak egyre rosszabb lesz a helyzet,szóval a helyedben ezt nem várnám meg.
22/L
ohh régi szép idök XDD régen én is egy siros naiv pi..voltamXD
dobd ki... nincs mentség rá ha nem emlékszik rá hogy megcsalt...meg eleve iylen hülyeség miatt nem lehetne idegbajos hogy nem engednek szüleid hozzá. meg is értem öket! iszik, meg akar dugni! tökéletesen egyet értek velük.
a szexhez meg fiatal vagy. pláne egy ilyennel?....nagyon jol teszed hogy nem hagyod magad büszke vagyok rád. manapság nem sok fiatalnak van tartása....
keress mást. késöbb röhögni fogsz rajta és égni fog a fejed hogy hogy lehettél ilyen. én is ezt gondolom a régi fiatal énemröl XD
tudom, és én is ezt javasolnám, de SZERETEM ezt a hülyegyereket
és nagyon nem akarom elvesziteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!