Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Kér*lek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Kér*lek se*gít*se*tek. Nagyon tanácstalan vagyok. :///

Figyelt kérdés
A barátommal holnap leszünk együtt 7 hónapja...és kicsit megromlott a kapcsolatunk .. mert szerinte már itt lenne az ideje hogy lefeküdjünk de én még nem akarom ... meg a szüleim nem akarnak hozzá elengedni.... és ezért nagyon haragudott rám ... meg mostanában kicsi többet foglalkoztam az egyik barátnőmmel ... és most hétvégén összevesztünk .... és berugott elég csúnyán és lesmárolt egy lányt ... és aztán mindent bevallott de másnap nem emlékezett rá ... és aztán meg pár nap mulva bejelentette hogy tetszik neki egy lány és vele akar járni ... és akk szakitottunk is ... de aztán rám irt és bocsánatot kért mindenért és azt mondta h rájött h mégis engem akar mert szeret ... de azóta nagyon furcsán viselkedik ..alig ölel át alig csókol meg .... és azt mondja a haverja hogy nem tudja hogy mit csináljon ... de nekem nem mond el semmit ... és most fogalmam sincs hogy mit csinálja ... én csak állandóan sírok ... meg kedvetlen vagyok .. mert én meg mindennél jobban szeretem és nem akarom elvesziteni ... de igy sem jóó... mert ő is tiszta idegbeteg és nem ugy viselkedik velem mint régen .... (régen nagyon sokat ölelgetett .. .alig engedett el h ha mennem kellett puszilgatott csókolgatott most meg semmi szinte ... puszit is én adok neki meg én ölelem át ....) Szerintetek mit csináljak ?? Kérlek sok választ adjatok mert nagyon tanácstalan vagyok :'( ://
2011. okt. 20. 17:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy akár velem marad akár nem ..nem fogok vele lefeküdni.. még akkor sem ha minden teljesen rendben lenne és olyan lenne mint régen ..most meg pláne nem mert azt sem látom rajta hogy szeret..:-(
2011. okt. 23. 09:42
 22/24 anonim ***** válasza:
Örülök hogy erre rájöttél, és hidd el,nem a szex a lényeg, hanem a szeretkezés.
2011. okt. 24. 19:21
 23/24 anonim válasza:
fektesd meg nála és mond h. az egyik haverodhoz mész
2012. jún. 18. 10:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez durva tortenet, mi lett veled kerdezo? :O
2019. szept. 30. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!