Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérnék, mert tanácstalan vagyok? Többi lejjebb.
Hello,
2 hete szakított velem a barátnőm,6 hónap után.(15éves,én 20).
sok hülyeségen összevesztünk,de hamar kibékültünk,majd egyszer csak azt mondja nekem h legyen vége,mert még túl fiatal h elkötelezze magát...
a még rosszabb ennél h minden hétvégén találkozunk,mind a 3 nap egyfolytában egymás mellett vagyunk.(családi ok,nemfontos.)
a lényeg h nem tudok úgy mellette lenni,h már nem a barátnőm,de nem tudom eldönteni mikor mondjam el neki h próbáljuk meg újra,hátha jobb lesz,nem veszíthet vele semmit.anyja is mondta h nem biztos a döntésében,h télleg szakítani akart velem,mert még fiatal,meg stb... érzem valahol legbelül h van még esélyem rá h visszakapjam,de nemtudom mikor kérdezzek rá,mert ha túl későn,akkor lehet h már elmúlik nála minden érzés.ahogy rámnéz látom a szemében egy csöpnyi reményt.
szóval?remélem elég érthetően leírtam mi a bajom,és tanácsot kérnék,ha lehet.
köszy
Lehet, hogy még kedvel téged, de tudja, hogy 15 évesen még ismerkednie kellene másokkal is. Én megértem, hogy nem akarja még elkötelezni magát. De ha vissza akarod kapni, akkor valóbann em érdemes sokáig várnod, mert a végén még tényleg elmúlnak a veled kapcsolatos gyengéd érzelmei. Szóval minél előbb, annál jobb.
KC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!