Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon kiborultam, és kiabálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?

Figyelt kérdés

Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.

Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:

nem megyünk, a gyerek beteg

Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:

Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra

Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.

Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...

hogy tudnám ezt jóvá tenni?

2023. ápr. 14. 13:47
 21/97 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem megy veled másik szobába szexelni, mert nem kíván téged és kész. El lehet válni.
2023. ápr. 14. 14:24
 22/97 anonim ***** válasza:
96%
"Próbálom ezt a külön szobás témát, de a párom rögtön kiakad, hogy amíg akar velünk alszik és pont. És meg mondta kerek perec, hogy addig nem lesz szex, ő sokkal jobban szereti a gyerekét annál, hogy ezekre gondoljon. Jó, ezt elfogadtam."- hát mondjuk e tekintetben megértem, ha kiakadsz. 33 évesen még nem kéne lemondani a szexről. Elmondtad már neki, hogy neked ez így nem oké? Mert nyilván emiatt vannak elfojtott indulataid a gyerek felé, szerintem tudat alatt őt okolod a behalt házaséleted miatt.
2023. ápr. 14. 14:24
 23/97 anonim ***** válasza:
95%

Hát azért a pároddal ülj le erről beszélni.

A gyerek a kamaszkoráig nem fogja zavartatni magát, hogy köztetek aludjon.

De külön szobába tenni nem a szeretetlenség jele, szóval a párod nyugodtan szeretheti a gyerekét úgy is, hogy nem alszik vele.

Ennek a témának amúgy meglepően nagy irodalma van. Nem egyedi eset és létező problémaként beszélnek erről pszichológusok.

És ami azt illeti... ha a párod igazán szereti a gyerekét, akkor

1. Embert akar nevelni belőle, nem pedig a saját vágyainak megtestesülését. Szóvla ad neki privát teret. De legalább egy külön ágyat a szobátokban.

2. realizálja, hogy a gyereknek az tesz jót, ha a szülei harmóniában vannek gymással. Ehhez viszont feléd is nyitnia kell, különben a kapcsolatotok tönkremegy és a gyereket sokkal több sérelem éri a kimondatlan feszültségtől vag yhangos perpatvaroktól, esetleg egyszülős családtól, hétvégi apukától.

Szóvla ha szereti a gyerekét, akkor kiteszi a szülői ágyból.

2023. ápr. 14. 14:26
 24/97 anonim ***** válasza:
94%

"Próbálom ezt a külön szobás témát, de a párom rögtön kiakad, hogy amíg akar velünk alszik és pont."

Ebből válás lesz.

2023. ápr. 14. 14:28
 25/97 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek, ebben a korban már az az egészséges, ha külön alszik. Nem az a jó nevelés, hogy mindent megengedek a gyereknek, amit akar. Sőt, az nem nevelés.
2023. ápr. 14. 14:29
 26/97 anonim ***** válasza:
12%

14#

Nem itellek gyorsan és mértéktelenül. A kérdezőnek többet ér a szex mint a saját gyereke! Pedig ő nem tehet róla, hogy létrejött és arról se, hogy a nő anya elsősorban és nem hagyja, hogy a kicsi szomorú legyen, vagy féljen az éjszaka a külön szobában! Én sem tenném meg ezt a gyermekemmel és himbilimbi miatt soha!

Ebédlő, konyha, fürdőszoba van a házban 100%,akkor tessék valamelyikben szexelni. Meglehet ezt beszélni, de nem úgy, hogy kizavarná a saját gyerekét a hálóból, mert neki teher. Nem meglepetés, hogy a nő nem akar vele lefeküdni még egy kicsit sem.

2023. ápr. 14. 14:29
 27/97 anonim ***** válasza:
88%

Egyik kollégám most válik, hasonló indokból. Náluk a 7 (!!) éves gyerek alszik velük egy ágyban, nem gondoltam, hogy ez ilyen elterjedt dolog. És mi az indok? A kisfiuk fél a sötétben a saját szobájában. És náluk is, mióta gyerek van nincs szex. Csodáltam, hogy eddig bírta, mert mióta itt dolgozok (3 éve) mindig panaszkodott emiatt.

Szóval kérdező teljesen megértelek, de ezt valahogy meg kéne beszélnetek.

2023. ápr. 14. 14:36
 28/97 anonim ***** válasza:
95%

Több sebből vérzik a dolog. Az is betette nyilván az ajtót, hogy ő egyből terhes lett és te, mint az az írásodból is érezhető, később akartál volna családosdit játszani. A feleséged/barátnőd hozzáállása viszont totálisan nonszensz. Ő elfelejtette, hogy nem csak anya, hanem NŐ is. Én személy szerint nőként írom, hogy egy percig nem lennék tovább együtt olyan emberrel, aki közli velem, hogy márpedig addig alszik a gyerek köztünk, amíg csak akar és bizony addig szex sem lesz (mintha máshol nem lehetne amúgy szexelni) és még csak megbeszélni sem lehet vele a dolgot, mert hallani sem akar róla. Aztán, ha a gyerek kiskamasz koráig veletek akar aludni, akkor törődj bele, hogy ilyen fiatalon máris 0 intimitás az életedben hosszú éveken keresztül? Menjen az ilyen a pi....ba. És akkor az ilyenek sírnak a leghangosabban, hogy szemét pasi lelépett.

Egy gyereknek, főleg egy 4 éves óvódásnak szvsz semmi keresnivalója (jó leszámítva ha pl beteg, rosszat álmodott stb.) a szülői ágyban, mert az könnyen tud hasonló helyzeteket produkálni, főleg ha mellé kapsz egy ilyen nőt, aki még tetézi is a dolgokat.

Hát kérdező szar ügy, én még egyszer megpróbálnám leültetni és nagyon határozottan elmondani, hogy neked ez így nem pálya, szóval vagy hajlandó változtatni vagy könnyen egyedül fogja találni magát, mert te ebből a továbbiakban nem kérsz. Ha már a szép szóból nem ért..

2023. ápr. 14. 14:37
 29/97 anonim ***** válasza:
39%

Kifejezetten gyerekellenes vagyok, de azért kiabálni, mert beteg a gyerek... azért kicsit durva. Apád visszaköszön.

Komolyan, hogy vezethetik férfiak a világot, ha a baszáshiánytól ilyen érzelmesek lesznek.

2023. ápr. 14. 14:37
 30/97 anonim ***** válasza:
84%
28-assal értek egyet. Plusz a gyerek szempontjából sem egészséges, ha nem kezd el leválni a szülőkről, ennyire össze van nőve az anyával és nem állítanak korlátokat neki. Egy kisgyereknek is meg kell tanulnia kezelni a saját félelmeit.
2023. ápr. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!