Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas vagyok. Van egy 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok. Van egy 2 hónapos kislányunk. Ha elválok a feleségemtől a kislányom sose fogja tudni, hogy ki vagyok?

Figyelt kérdés
Van köztetek aki ilyen helyzetbe van?
2015. aug. 13. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem latogatod kesobb, valoszinu, hogy nem fog rad emlekezni.

Nem tudom, mi tortent koztetek, de en olvastam olyan levelet az egyik feltestveremtol (16 eves kora korul irhatta), aki nem ismerte az apankat. Iszonyu durva fajdalmat elnek meg a magukra hagyott gyerekek :(

2015. aug. 13. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy tudja vagy sem, az csak rajtad múlik. De valószínű sosem leszel a szemében a hagyományos apa-figura, hanem majd az a férfi, aki felneveli.
2015. aug. 13. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez rajtad mulik, látogassad rendszeresen, vegyél meg neki mindent amire szüksége van, ha veled van vidd el programokra, es akkor eros lelki kotelek alakul ki koztetek. Akár még ha eléri azt a kort hogy ő dönthet, még ugy is dönthet hogy veled szeretne élni.
2015. aug. 13. 21:41
 4/6 Koni válasza:
Csak és kizárólag rajtad múlik, hogy milyen apa leszel! :)
2015. aug. 14. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen látogatod,fogja tudni,hogy ki vagy.3 éves kora után viheted is a bíróság által megállapított időben,illetve akár többször is,ha a pároddal meg tudtok egyezni.

Megkérdzhetem,hogy romlott el ilyen hamar a kapcsolatotok?

2015. aug. 15. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tettél olyat, ami miatt eltiltják Tőled, akkor tudni fogaj, hogy ki vagy. Hogy szeretni fog-e? Nah, ez már kérdéses és nem csak rajtad fog múlni, hanem a feleségeden is. Fiatal korában ő lesz hatással arra, hogy mit gondol Rólad, később haragudhat kamaszként, hogy nem voltál ott mindig neki, aztán felnőtt korában ismét megtalálhatjátok egymást. Vannak persze ennél jobb forgatókönyvek, sok múlik azon, hogy a válást mennyire sikerül "szépen" intézni. Ha a feleséged fenyegetőzik, hogy majd sosem láthatod/ismerheted, akkor kezdhetsz a legrosszabbra készülni.
2015. aug. 20. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!