Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jogom elvenni az feleségemtől a kocsi kulcsát?
A saját és néhány közös ismerősünk véleménye szerint is ön és közveszélyes a vezetési stílusa. Béna na! Nem is kicsit!
Azt hiszem véget vetek annak az őrületnek amit ő közlekedés címen folytat. Egyrészt valóban komolyan aggódok a testi épsége miatt. Másrészt a közlekedés további részvevőinek is komoly kockázatot jelent, hogyha a feleségem irányít egy gépjárművet. Harmadrészt pedig a tulajdonomban lévő nagyértékű autón sem szeretnék további sérüléseket látni.
Szerintetek helyesen járok el ha elveszem a kocsi kulcsát?
Anno az exem 6-7 sört megivott, majd autóba akart ülni. Elvettem a kocsikulcsát, majdnem megvert az utcán...
Jót akartam neki, de mindenki szemében én lettem a büdös kva... pedig jogsim sincs és vezetni se tudok.
Nagy balhéra számíts :(
Szerintem nem! Max ideiglenesen. Egyébként pedig segíteni próbálnék neki. Vagy te tanítsd meg olyan technikai dolgokra, amit az oktatója elfelejtett neki megtanítani, vagy fizesd be egy tréningre valamelyik autósiskolában.
Lehet erre megoldást találni, nem az a jó mód erre, ha úgy csinálunk mintha nem is lenne jogsija. Jól jöhet még, hogy van.
Eleinte én is eszméletlenül béna voltam, a szüleim ültek mellettem és mondták, hogy mire is kell figyelni, stb. Ergo át kell szokni arra is, ha már az életben vezetsz és nem egy buborékban az oktató mellett a megszokott autóval.
Neki mióta van jogosítványa?
Neki nem használ plusz óra!
Nem megy neki és pont! Szerintem javíthatatlan!
Képtelen meghatározni a szükséges féktávokat. Pl vagy majdnem kifejeli a szélvédőt mert későn fékez egy pirosnál, vagy túlszalad rajta, vagy megáll előtte 20 méterrel.
Képtelen felmérni más kocsik sebességét és távolságát. Pl egy kereszteződésben halvány gőze nincs róla, hogy az a kocsi ami egy másik irányból érkezik 20-al jön vagy 120-al.
Képtelen felmérni a kocsi méreteit. Pl parkolásnál vagy neki megy egy oszlopnak vagy úgy áll meg, hogy másfél méter a kocsiból az útra lóg.
Két kocsi közé beállni egyszerűen nem tud. Az összes ilyen jellegű kísérlete után egy sérülés keletkezett a kocsin.
Normálisan a sávját se tudja tartani. Mászkál az úton össze vissza.
Megy főúton 90-el. Jön egy kanyar megijed aztán gondolkozik majd satufék.
Életében nem használta szerintem rendeltetés szerűen a tükröket.
Körforgalomba befelé indexel, kifelé nem!
Ha nem automata váltós kocsit vezetne váltani se tudna!
És ezer más dolog....
A igazi balek női sofőr mintapéldánya!
Totális káosz!
Áruld már el, hogy kapott jogsit!
Ezek tizedéért is simán megvágnak. Tapasztalat.
Egyébként a TE, házasság előtt szerzett kizárólagos tulajdonod az autó?
Szerintem hallgass, mert gondolom jó pénzt adtál annak idején a vizsgabiztosnak, hogy átengedjék...
Pénzes férj vagy, aki buta felesége segge alá tolt egy jó nagy és drága autót, hogy ne szóljon, ha más nőkhöz jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!