Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jogom elvenni az feleségemtől a kocsi kulcsát?
A saját és néhány közös ismerősünk véleménye szerint is ön és közveszélyes a vezetési stílusa. Béna na! Nem is kicsit!
Azt hiszem véget vetek annak az őrületnek amit ő közlekedés címen folytat. Egyrészt valóban komolyan aggódok a testi épsége miatt. Másrészt a közlekedés további részvevőinek is komoly kockázatot jelent, hogyha a feleségem irányít egy gépjárművet. Harmadrészt pedig a tulajdonomban lévő nagyértékű autón sem szeretnék további sérüléseket látni.
Szerintetek helyesen járok el ha elveszem a kocsi kulcsát?
Kedves kérdező, nő vagyok, nem tudok vezetni. Szeretnék megtanulni valamikor, de egyrészt nincs autónk, szóval egyelőre nem lenne értelme, másrészt attól tartok, hogy én is kb olyan lennék, mint a feleséged. A férjem már így is mondja, hogy soha eszembe se jusson megpróbálni jogsit szerezni, mert nekem ez nem menne. :-) Simán gyalogosan sem tudom felmérni az autók távolságát, gyorsaságát, sötétben nem látok jól, ilyenek. A kérdésre válaszolva, ha valamilyen szinten ő is belátja, hogy nem megy neki, akkor meg kell vele beszélni, hogy a saját biztonsága érdekében inkább felveszel neki egy sofőrt (ahogy így leírod belefér a keretbe). Én megérteném. Elvenni a kulcsot az nem szép elintézési mód.
Amúgy egyetértek egy előbbi válaszolóval, teljesen lejön, hogy szereted a feleséged, értem, hogy egyesek mit éreznek sértőnek, de szerintem ez inkább humoros. Az meg, hogy vesz a feleségének egy kocsit, ha megteheti miért ne! Teszem azt, ha együtt él egy tanárnő kb 100000ft keresettel, meg mondjuk valami felsővezető esetleg több milliós fizetéssel, akkor a tanárnő kuporgasson össze magának évekig egy kocsira vagy esetleg a KÖZÖS pénzükből vegyék meg?
"Viszont a kisebb kocsinak vannak hátrányai is. Egy kisebb kocsiban kevésbé van biztonságban mint egy nagyban. Ha esetleg nem csak koccan, hanem komolyabb baleset szenved akkor azért inkább egy nagy dögben üljön."
ezt azért gondold át mégegyszer. oké, hogy biztonságban akarod tudni, de ezt a biztonságot nem mások élete árán kéne megvenni, mert ha belegondolsz pontosan erről van szó gyakorlatilag
"És persze a bírónak és az ügyvédnek is fizethetsz!"
A rémület lett úrrá rajtam!:))
"ezt azért gondold át mégegyszer. oké, hogy biztonságban akarod tudni, de ezt a biztonságot nem mások élete árán kéne megvenni, mert ha belegondolsz pontosan erről van szó gyakorlatilag"
Miért? Azért ne vegyek a feleségemnek biztonságos nagy kocsit mert másoknak nem telik rá? Ez ilyen "dögöljön meg s szomszéd tehene" is hozzáállás? Nem én tehetek arról, hogy sokaknak csak egy 4 kerekű koporsóra telik!
Egyébként meg akkor a saját biztonságomat is mások élete árán vásároltam meg. Ha a 7-es Bömbivel mondjuk 100-120-al beleszállok egy Suzukiba akkor abból nem sok marad meg sajnos a benne ülőkből sem. Dehát ettől még én sem fogok Suzukival járni!
Visszatérve az alapgondolathoz a feleségem biztonságát bárki másénál elérőbb helyezem!
"Miért? Azért ne vegyek a feleségemnek biztonságos nagy kocsit mert másoknak nem telik rá? Ez ilyen "dögöljön meg s szomszéd tehene" is hozzáállás? Nem én tehetek arról, hogy sokaknak csak egy 4 kerekű koporsóra telik!
Egyébként meg akkor a saját biztonságomat is mások élete árán vásároltam meg. Ha a 7-es Bömbivel mondjuk 100-120-al beleszállok egy Suzukiba akkor abból nem sok marad meg sajnos a benne ülőkből sem."
Nem azért ne vegyél. Hanem azért, mert a feleséged olyan szinten nem ért hozzá, hogy képes lenne átgázolni 100 emberen és azt se venné észre. Ilyen alapon tankot is adhatnál vele. Ha rossz sávba megy, maximum kilövi őket.
Miért? Egy fele ekkora kocsival nem tud elgázolni 100 embert?
Amúgy tankot szerettem volna neki venni. Csak nem tetszett neki. Meg az NKH-nál azt mondták nem adnak rá rendszámot:) Rákérdeztem mi van a zsebbe nyúlok:) Azt mondták akkor se:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!