Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek van jogom elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jogom elvenni az feleségemtől a kocsi kulcsát?

Figyelt kérdés

A saját és néhány közös ismerősünk véleménye szerint is ön és közveszélyes a vezetési stílusa. Béna na! Nem is kicsit!

Azt hiszem véget vetek annak az őrületnek amit ő közlekedés címen folytat. Egyrészt valóban komolyan aggódok a testi épsége miatt. Másrészt a közlekedés további részvevőinek is komoly kockázatot jelent, hogyha a feleségem irányít egy gépjárművet. Harmadrészt pedig a tulajdonomban lévő nagyértékű autón sem szeretnék további sérüléseket látni.

Szerintetek helyesen járok el ha elveszem a kocsi kulcsát?

2013. jún. 1. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
92%

Jaj, de birom, hogy ilyen önérzetesek itt egyes válaszolók!!

Szerintem nagyon jó fej a kérdező, és sokat mosolyogtam a válaszain..nem szereti a feleséget?? Nekem inkább úgy jön le, hogy nagyon szereti, de mindegy.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Hogy JOGOD van-e elvenni a kulcsot vagy nincs azt nem tudom, de ha jót akarsz neki, és mindenki másnak, akkor igen, vedd el tőle. :)

2013. jún. 2. 18:50
 52/88 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is jó fej a kérdező:)

Arra azért kíváncsi lennék, hogy aki a felségének egy fullos E Mercit vesz annak milyen kocsija van?:)

2013. jún. 2. 21:03
 53/88 A kérdező kommentje:

Hát ami minden igazi bunkónak van:) Béjemvé!:)

Bár mondjuk ilyen BMW-i nem sok bunkónak vannak:)

Van egy 750d xDrive-om (F01).

Meg van egy patika állapotú teljesen gyári 1989-es AC Schnitzer ACS3 Sport-om (átépített E30 M3). Nem sok ilyen autó rohangál az utakon. Ne ez az amit a feleségem soha nem fog vezetni:) Szerencsére vonzalmat sem érez rá:)

2013. jún. 2. 21:47
 54/88 anonim ***** válasza:

:)

Mi a helyzet most? Vezet még a feleséged?

Egyáltalán ő szeret vezetni, vagy csak akkor vezet, ha muszáj?

Esetleg amit már többen tanácsoltak: egy kisebb auto?

2013. jún. 2. 22:05
 55/88 anonim ***** válasza:
3%
Egy másik kérdés kapcsán kérdezném tőled, hogy mi a véleményed a Sugarbird ruhákról?:) Aztán majd elárulom miért kérdeztem:)
2013. jún. 2. 22:11
 56/88 A kérdező kommentje:

Hát egy pár napja nem vezetett már.

Ilyen hullámokban vezet. Egyszer rájön a vezethetnék aztán pár napig kocsikázgat. Becsúszik egy baki. Amit azért ő is beismer aztán elmegy tőle a kedve egy időre. Elfelejti a bakit aztán megint megjön a vezetéshez a kedve. Így megy ez nálunk.

A kisebb autó meg csak rész megoldás lenne. Könnyebben parkolna aztán ennyi. A többi probléma még attól sajnos nem szűnik meg.

Sugarbird? Még nem halottam róla, úgyhogy rágugliztam:) Amint látom ezek mind női ruhák, szóval én nem venném fel őket:) Van egy-két darab ami nem néz ki rosszul. Az, hogy milyen minőségű termékek arról nem tudok semmit. Tippem szerint elég bazári lehet. De van valami ami teljesen kilőtte a biztosítékot:)) Találtam egy webshopot és a modellek úgy vannak lefotózva, hogy a modell fogja a kezében a sima kis kompakt fényképezőgépet aztán saját magát fotózza a tükör előtt!:) Beszarás!:) Hát ez mi?:) Ez minden csak nem egy komoly brand. Nagy betűs GAGYI!:)

2013. jún. 2. 22:26
 57/88 anonim ***** válasza:
61%
Jaj te vagy az a sugarbird-ös "cica", aki gazdag pasit akar, mert dolgozni szar. Legalább a tartásod is 0, mint kiderült.:D
2013. jún. 2. 23:38
 58/88 anonim ***** válasza:
95%

Én kérdeztem, hogy vezet-e a feleséged.

Mondjuk ha már paskolásnál nem okoz sérülést a kocsin, akkor az már egy kis előrelépés, nem?:)

Úristen! Valaki most komolyan képes volt megkérdezni ezt a sugarbird ruhát?? :-O

Mindig meglep, hogy van lejjebb..:DD

2013. jún. 3. 17:47
 59/88 A kérdező kommentje:

Persze! Haladás lenne már az is, hogyha parkolni könnyebben bírna.

Viszont a kisebb kocsinak vannak hátrányai is. Egy kisebb kocsiban kevésbé van biztonságban mint egy nagyban. Ha esetleg nem csak koccan, hanem komolyabb baleset szenved akkor azért inkább egy nagy dögben üljön. Azért az E Mercit vagy én 7-es BMW-met (nagy ritkán azt is szokta vezetni) nagyon oda kell verni, hogy baj legyen.

Elárulná végre valaki mi ez a Sugarbird hülyeség?:)

2013. jún. 3. 19:54
 60/88 anonim ***** válasza:

Volt egy másik kérdés, ahol valami kiscsaj gazdag pasit akart magának, és írta, hogy neki az kell, hogy a pasi vigye tengerpartra, vegyen neki kocsit, meg sugarbird ruhákat...és itt néhány válaszoló téged ajánlott, mint potenciális pénztárca jelöltet...kb. ennyi.

A kérdésre visszatérve pedig abban igazad van, hogy nagyobb kocsiban biztonságosabb.

Egyébként egy PÁV-ra nem gondoltál/gondoltatok még? Ott úgy tudom nagyon az alapokat mutogatják, és még akér hasznos is lehet.

2013. jún. 3. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!