Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jogom elvenni az feleségemtől a kocsi kulcsát?
A saját és néhány közös ismerősünk véleménye szerint is ön és közveszélyes a vezetési stílusa. Béna na! Nem is kicsit!
Azt hiszem véget vetek annak az őrületnek amit ő közlekedés címen folytat. Egyrészt valóban komolyan aggódok a testi épsége miatt. Másrészt a közlekedés további részvevőinek is komoly kockázatot jelent, hogyha a feleségem irányít egy gépjárművet. Harmadrészt pedig a tulajdonomban lévő nagyértékű autón sem szeretnék további sérüléseket látni.
Szerintetek helyesen járok el ha elveszem a kocsi kulcsát?
Persze nem tanul meg tőlük vezetni. Csak azért kicsit érthetetlen, hogyha sípol a tükör szenzor, hogy túl közel van hozzá valami akkor miért nem lehet oda figyelni és nem leb@szni a tükröt. Na de mindegy:)
Azért én vettem neki kocsit mert neki nincs önálló jövedelme. Régebben mikor még muszáj volt akkor dolgozott, de egy ilyen felhagyott ezzel a tevékenységgel:)
A Mercit meg nem szívesen adnám el mert már eléggé sokat költöttem rá. Nagyot buknék rajta. Ha valaki bemegy a Pappashoz és lekéri a szerviztörténetét egyből olyan alku pozícióba kerül, hogy csak azért kell engednem pár milliót, hogy egyből ne forduljon sarkon.
Szerintem fizesd be egy vezetéstechnikai tanfolyamra (amit amúgy MINDENKINEK kötelezővé kéne tenni, mert a magukat jó vezetőnek tartók is művelnek hajmeresztő dolgokat az utakon)!
Nem gyerek a nejed, szóval mondd el neki tisztán, hogy azért nem adod oda a kocsit, mert veszélyesen vezet, és addig nem is fogod, míg nem végzi el a tréninget és nem látszik javulás a vezetési stílusán.
Itt nem az autó a lényeg elsősorban, hanem az, hogy ne ölje meg se magát, se senki mást.
ha ennyire okos vagy, akkor miért minket kérdezel? tökös módon el kell venni tőle a kulcsot, vagy vegyél fel mellé egy sofőrt ha így ki vagy bélelve :P
vagy taxi. még azzal is olcsóbban jöttök ki mint a verda szervízbe hordásával.
így ő is úrinőnek érezheti magát, és neked is kisimul a vérnyomásod.
életveszélyes vezetés vs. kulcsok elkobzása? senkinek sem jutott eszébe az a megoldás, hogy a kérdező szimplán csak megkérje a feleségét rá, hogy ne vezessen? nem elvesz, nem utasít, hanem megbeszél.
amúgy a szavaidból úgy veszem ki kérdez, egy sofőrt is megengedhetnétek magatoknak, hátha ez a megoldás tetszene a feleségednek. de szerintem egy házasságban túlságosan autokrata lépés csak úgy elvenni a másiktól bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!