Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek van jogom elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jogom elvenni az feleségemtől a kocsi kulcsát?

Figyelt kérdés

A saját és néhány közös ismerősünk véleménye szerint is ön és közveszélyes a vezetési stílusa. Béna na! Nem is kicsit!

Azt hiszem véget vetek annak az őrületnek amit ő közlekedés címen folytat. Egyrészt valóban komolyan aggódok a testi épsége miatt. Másrészt a közlekedés további részvevőinek is komoly kockázatot jelent, hogyha a feleségem irányít egy gépjárművet. Harmadrészt pedig a tulajdonomban lévő nagyértékű autón sem szeretnék további sérüléseket látni.

Szerintetek helyesen járok el ha elveszem a kocsi kulcsát?

2013. jún. 1. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 A kérdező kommentje:

Persze nem tanul meg tőlük vezetni. Csak azért kicsit érthetetlen, hogyha sípol a tükör szenzor, hogy túl közel van hozzá valami akkor miért nem lehet oda figyelni és nem leb@szni a tükröt. Na de mindegy:)

Azért én vettem neki kocsit mert neki nincs önálló jövedelme. Régebben mikor még muszáj volt akkor dolgozott, de egy ilyen felhagyott ezzel a tevékenységgel:)

A Mercit meg nem szívesen adnám el mert már eléggé sokat költöttem rá. Nagyot buknék rajta. Ha valaki bemegy a Pappashoz és lekéri a szerviztörténetét egyből olyan alku pozícióba kerül, hogy csak azért kell engednem pár milliót, hogy egyből ne forduljon sarkon.

2013. jún. 1. 22:29
 42/88 anonim ***** válasza:
85%
Akkor ezt már csak úgy tudod olcsón megúszni, ha a feleséged cseréled le. :D
2013. jún. 1. 22:33
 43/88 A kérdező kommentje:
Inkább akkor a Mercit leadom vasba:)
2013. jún. 1. 22:36
 44/88 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fizesd be egy vezetéstechnikai tanfolyamra (amit amúgy MINDENKINEK kötelezővé kéne tenni, mert a magukat jó vezetőnek tartók is művelnek hajmeresztő dolgokat az utakon)!

Nem gyerek a nejed, szóval mondd el neki tisztán, hogy azért nem adod oda a kocsit, mert veszélyesen vezet, és addig nem is fogod, míg nem végzi el a tréninget és nem látszik javulás a vezetési stílusán.

Itt nem az autó a lényeg elsősorban, hanem az, hogy ne ölje meg se magát, se senki mást.

2013. jún. 1. 23:20
 45/88 anonim ***** válasza:
29%
Hát kedves kérdező, én csak annyit mondok, hogy inkább soha többé nem ülnék autóba, még utasként sem, de a férjem ne beszéljen így rólam senkinek se. Mert mindent írsz róla, csak szépet/jót nem. Az ilyen férfitől mentsen az ég.
2013. jún. 1. 23:25
 46/88 anonim ***** válasza:
53%

ha ennyire okos vagy, akkor miért minket kérdezel? tökös módon el kell venni tőle a kulcsot, vagy vegyél fel mellé egy sofőrt ha így ki vagy bélelve :P

vagy taxi. még azzal is olcsóbban jöttök ki mint a verda szervízbe hordásával.

így ő is úrinőnek érezheti magát, és neked is kisimul a vérnyomásod.

2013. jún. 2. 00:13
 47/88 anonim ***** válasza:
21%

életveszélyes vezetés vs. kulcsok elkobzása? senkinek sem jutott eszébe az a megoldás, hogy a kérdező szimplán csak megkérje a feleségét rá, hogy ne vezessen? nem elvesz, nem utasít, hanem megbeszél.

amúgy a szavaidból úgy veszem ki kérdez, egy sofőrt is megengedhetnétek magatoknak, hátha ez a megoldás tetszene a feleségednek. de szerintem egy házasságban túlságosan autokrata lépés csak úgy elvenni a másiktól bármit is.

2013. jún. 2. 06:01
 48/88 anonim ***** válasza:
0%
kérdez=kérdező (előző voltam)
2013. jún. 2. 06:01
 49/88 anonim ***** válasza:
20%
kedves ma reggeli válaszoló, nexengedje vezetni? De hát leírta, sofőrnek azért jó a csaj...Ezért nem hiszek el belőle semmit. Több millát költött a kocsira, a nő ön- és közveszélyes, el akarja venni a kulcsait, közben éjjel buli után részegen simán el mer nellette aludni... ja. Teljesen hihető.
2013. jún. 2. 06:42
 50/88 anonim ***** válasza:
25%
Na ezt ott rontottad el hogy egy ilyen semmirekellő lusta lotyót feleségül vettél. Attól, hogy mindent megadsz neki, még nem kéne otthon mereszteni a fenekét és még követelőzni is. Mégis milyen jogon?
2013. jún. 2. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!