Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek van jogom elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jogom elvenni az feleségemtől a kocsi kulcsát?

Figyelt kérdés

A saját és néhány közös ismerősünk véleménye szerint is ön és közveszélyes a vezetési stílusa. Béna na! Nem is kicsit!

Azt hiszem véget vetek annak az őrületnek amit ő közlekedés címen folytat. Egyrészt valóban komolyan aggódok a testi épsége miatt. Másrészt a közlekedés további részvevőinek is komoly kockázatot jelent, hogyha a feleségem irányít egy gépjárművet. Harmadrészt pedig a tulajdonomban lévő nagyértékű autón sem szeretnék további sérüléseket látni.

Szerintetek helyesen járok el ha elveszem a kocsi kulcsát?

2013. jún. 1. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
91%

"Normálisan a sávját se tudja tartani. Mászkál az úton össze vissza.

Megy főúton 90-el. Jön egy kanyar megijed aztán gondolkozik majd satufék.

Életében nem használta szerintem rendeltetés szerűen a tükröket.

Körforgalomba befelé indexel, kifelé nem! "

Nagyszerű..! Az ilyenek miatt halnak meg vétlen családok, mert nagysága nem indexel, váratlanul sávot vált, kivág elénk... Tudod mit, ha nem túlzol, akkor nemhogy jogod, de kötelességed elvenni tőle az autót. S nem azért, hogy nehogy behorpassza a ti vagyontárgyatokat, hanem hogy ne vegye el mások életét.

2013. jún. 1. 20:41
 12/88 anonim ***** válasza:
24%
Nincs hozzá jogod, csak akkor, ha az autót a házasság előtt vetted és a különvagyonodhoz tartozik. Egyébként ugyanolyan joga van használni, mint neked. Inkább beszélj vele és oldjátok meg így vagy úgy a helyzetet (vagy megtanul rendesen vezetni, vagy nem vezet).
2013. jún. 1. 20:44
 13/88 A kérdező kommentje:

Én nem sajnálom tőle a puccos autómat. Csak azért elég vastagon fog a ceruzájuk a márkaszervizeknek mikor egy E Mercedes karosszéria és fényezési munkáiról van szó. Egy pár milliómba már benne van az, hogy ő vezet.

De nem is ez érdekel leginkább. Volt pénzem megvenni van pénzem fenntartani is. Letojom!

És egyáltalán nem "karikírozom" ki a dolgokat! Nem keresek a kákán is csomót, de azért hagy tegyem már szóvá az olyan dolgokat mint mikor kihajtott az IFA elé úgy, hogy az alig bírt megállni.

Legutóbb Szegeden voltunk egy buliban! Ezt figyeljétek! Én beittam így ő vezetett. Gondoltam este 0 forgalomban pályán nem lehet baj. Na szóval Szeged - Budapest a terv az M5-ön. Én sajnos elbóbiskoltam. Ő önállóan egészen Kecskemétig jutott ahol tisztázatlan okok miatt letért a pályáról. Én arra ébredek, hogy Kecskemét belvárosában megyünk. Épp kérdezem tőle, hogy "eztmeghogyb+" mikor feltünk, hogy mindenki szembe jön velünk. Szépen behajtott a kétsávos egyirányú utcába ott a Cifra palotánál azt hiszem. Aztán halál nyugodtan haladt. Azt hitte ami két sávos az nem lehet egyirányú.

2013. jún. 1. 20:46
 14/88 anonim ***** válasza:
30%

Ezek mind tanulható dolgok :)

A féktávok felmérésére volt gyakorlat a rutin pályán nálunk anno, az indexeléshez meg kell tanulni lazán, hogy arra indexelek, amerre megyek kb.

A parkolást is lehet gyakorolni, hogy feltudja mérni az autó határait.

Nem hiszem, hogy mondtál volna olyat, amit elegendő nyugalom, türelem és odafigyelés mellett ne lehetne megtanulni! :)

Nekem 6 éve van jogosítványom (nő vagyok igen), de a mai napig utálok autópályán vezetni, mert ritkán járok arra és még mindig nehezen tudom tükörből megállapítani, hogy mennyivel jön a másik sávban az autó. A párom és a szüleim is erőltetik, hogy igenis vezessek autópályán, gyakoroljak és tanuljam meg, pedig én mindig kijelentem, hogy ott nem, stresszelek, befeszülök, félek, nem jó... Vezessen más. Viszont örülök, hogy bizalmat szavaznak nekem, jól esik és igazuk van abban, hogy ez gyakorlás kérdése. Az előzős is nehezen ment sokáig, abba is bele lehet jönni.

A feleségedet nem agyon oltani kell, hanem megtanítani ezekre! Ha ülsz mellette és kanyarodtok, mondhatod neki, hogy még mehet, ne menjen, mert gyorsan jön szembe. Kimehettek valahova a városhatárba, felállítasz bójákat, vagy bármit és megtanítod parkolni...

Szerintem a lehető legkönnyebb megoldás kijelenteni, hogy többé nem vezethet. Viszont a lehető legrosszabb is!

2013. jún. 1. 20:49
 15/88 anonim ***** válasza:
70%

Jó nagy hülye vagy, ha részegre iszod magad, miközben tudod, hogy ő hogyan vezet (már ha igaz, amit írsz, szerintem bőven van benne túlzás). Éjjel fáradtan levezetteted vele a Szeged-Bp távolságot.

Azért jó kis bizonyítványt állítasz itt ki magadról.

Mert bénán vezeti egy dolog, tanulható.

De bunkónak lenni...

2013. jún. 1. 20:53
 16/88 A kérdező kommentje:

Hát igen kész kínzás az a cirka másfél óra nyíl egyenesen tempomattal. De persze tudom, hogy mindenért én vagyok a hibás:))

Szegény feleségem miken kell keresztül mennie:) Micsoda sanyarú sorsa van:)

2013. jún. 1. 21:00
 17/88 anonim ***** válasza:
75%
Azért ti is szépek vagytok, hogy mindenki hibás csak az asszony nem. Majd ha egyszer a ti ismerősötöket csapja el egy ilyen sofőr, megnézem akkor is csak egy "jaj ez tanulható" lesz a reakció. És én is félteném a kocsimat IS, ha már van egy értéke. Nem tudom ez miért baj...
2013. jún. 1. 21:04
 18/88 anonim ***** válasza:
68%

Meg kell kenni a vizsgabiztost, és bárki kaphat jogsit. Sok elmebeteg sofőr van az utakon, én megértem a kérdezőt, nem szeretnék összetalálkozni a nejével...

Van, akit nem lehet megtanítani normálisan vezetni. Még azt teheted, kérdező, hogy elintézed, hogy elvegyék tőle. Gondolom, a kreszt nem igen tartja be, adni kell egy tippet a hatóságnak.

2013. jún. 1. 21:06
 19/88 anonim ***** válasza:
30%

Nyílegyenesen, tempomattal pont ugyanúgy el lehet aludni, mint kanyargós úton tempomat nélkül...

Iszonyú irritáló pasas vagy. A feleséged meg sofőrnek használod a bénasága ellenére, szóval még buta is vagy.

2013. jún. 1. 21:07
 20/88 anonim ***** válasza:
93%

Hogy a francba kaphatott egyáltalán jogsit, és miért nem vették el még tőle?

Egyébként igen is vannak olyan emberek, akik képtelenek megtanulni vezetni. (Én sem tudok, de nem is fogok.)

2013. jún. 1. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!