Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek van jogom elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jogom elvenni az feleségemtől a kocsi kulcsát?

Figyelt kérdés

A saját és néhány közös ismerősünk véleménye szerint is ön és közveszélyes a vezetési stílusa. Béna na! Nem is kicsit!

Azt hiszem véget vetek annak az őrületnek amit ő közlekedés címen folytat. Egyrészt valóban komolyan aggódok a testi épsége miatt. Másrészt a közlekedés további részvevőinek is komoly kockázatot jelent, hogyha a feleségem irányít egy gépjárművet. Harmadrészt pedig a tulajdonomban lévő nagyértékű autón sem szeretnék további sérüléseket látni.

Szerintetek helyesen járok el ha elveszem a kocsi kulcsát?

2013. jún. 1. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
17%

Hagyjátok már, biztos el akarja tőle venni a jogsit, miközben elvárja, hogy őt fuvarozza, ha hülyére issza magát... ha annyira féltené a nőt vagy másokat, nem vezettetne vele.

Jó kamu volt, ennyi.

2013. jún. 1. 21:09
 22/88 anonim ***** válasza:
67%

"Iszonyú irritáló pasas vagy. A feleséged meg sofőrnek használod a bénasága ellenére, szóval még buta is vagy."

Ha sofőrnek használja akkor buta, ha nem, akkor meg bunkó és nem segít gyakorolni. Nem lehet jót tenni itt. :DD

2013. jún. 1. 21:09
 23/88 anonim ***** válasza:
38%
Gyakorolni nem éjjel, fáradtan, alvó férj mellett kell...
2013. jún. 1. 21:11
 24/88 anonim ***** válasza:
71%
És még előítéleteid is vannak. NEm, 32 éves családapa vagyok, aki reméli, a büdös életben nem találkozik szembe a feleségeddel, mert akkor neked annyi.
2013. jún. 1. 21:14
 25/88 anonim ***** válasza:
100%
Jártok szeged fele? :D Szóljatok ha jöttök,mert nem igazán szeretnék találkozni a feleségeddel.
2013. jún. 1. 21:19
 26/88 A kérdező kommentje:

"És még előítéleteid is vannak. NEm, 32 éves családapa vagyok, aki reméli, a büdös életben nem találkozik szembe a feleségeddel, mert akkor neked annyi."

:))

Mi az pubi fenyegetsz?:)

"Jártok szeged fele? :D Szóljatok ha jöttök,mert nem igazán szeretnék találkozni a feleségeddel."

Általában minden hétvégén:) De nyugi 99%-ban én vezetek. Én állítólag nem vagyok közveszélyes:)

Ha ismerős vagy Szegeden biztos tudod van az az új körforgalom a Rókusi körút és a Kossuth Lajos sugárút találkozásánál:) Eltudod képzelni mekkora pánikba eset ott az asszony?:) Azóta nem erőltetjük a Szegeden való vezetést:)

2013. jún. 1. 21:26
 27/88 anonim ***** válasza:
17%
Vegyél a Mercibe egy csicsás GPS-t, és tanítsd meg a kezelésére. Valami kellemes baritonra állítsd a hangját. Tudod ott benn a hapsi soha sem részeg, soha sem alszik, nem durva, és mondja az utat folyamatosan.( nem úgy mint te)
2013. jún. 1. 21:27
 28/88 A kérdező kommentje:

"Vegyél a Mercibe egy csicsás GPS-t, és tanítsd meg a kezelésére. Valami kellemes baritonra állítsd a hangját. Tudod ott benn a hapsi soha sem részeg, soha sem alszik, nem durva, és mondja az utat folyamatosan.( nem úgy mint te)"

Van a kocsiban beépített csicsás csili-villi:)

De a farnc se gondolta, hogy olyan kurv@ nehéz egyenesen menni:) Azthittem megy neki egy olyan pofon egyszerű útvonal amit már 1000-szer megjárt utasként. Dehát tévedtem. Tudom én vagyok a hülye:))

2013. jún. 1. 21:32
 29/88 anonim ***** válasza:
92%
A helyedben a kormány közelében sem engedném!!! És nem az autó miatt, hanem azért, hogy ne okozzon balesetet.
2013. jún. 1. 21:43
 30/88 anonim ***** válasza:
81%

Jó fej vagy ám. Már rég nem a tárgynál tartunk, vérig alázod a feleségedet idegen embereknek itt...

Igen, ezek a dolgok tanulhatók és lepontozás ide vagy oda nem, nem szeretnék ilyen emberrel találkozni az úton, nem is azt mondtam, hogy maradjon minden így, hanem hogy igen is tanítsák meg rendesen vezetni.

Azt nem értem, hogyha tényleg ennyire gáz a helyzet, akkor hogy ment át a vizsgákon? Nincs tisztában sem a kresszel, sem az alapvető vezetési dolgokkal. A tájékozódás már más téma, azt nem sorolom ide. A múltkor mi is kacskaringóztunk Bp alatt fél órát, hogy rátévedjünk az M6-osra, belefér néha ennyi. :D

Mi az hogy nem tud váltani, amikor elvileg megtanították neki?

Engem anno azért vágtak meg a vizsgámon, mert lefulladtam stop táblánál és álltak mögöttem. Forgalom akadályozása, bukta... Akkor őt hogy a p*csába engedték át, ha ilyeneket nyomat? Én a vizsgabiztost venném elő, ha egyszer balesetet okoz! :)

Egyébként meg ezekszerint nem akkora baj, ha 99%-ban te vezetsz, akkor arra az 1%-ra miért vagy képtelen itt feltett kérdés nélkül nemet mondani? :) Jaa... néha jó, ha van részegen sofőr azért mi? :P

2013. jún. 1. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!