Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?
Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.
Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:
nem megyünk, a gyerek beteg
Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:
Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra
Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.
Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...
hogy tudnám ezt jóvá tenni?
Nem írta a kérdező hogy nem hozta fel mint ötlet, hogy más szobában dugjanak! Azt irta, hogy hallani sem akar róla, hogy a gyerek máshol akarjon, mert a kérdező milliószor elmondta, hogy máshol aludjon!
Az a gyerek nem tehet róla, hogy megcsinálták meg mindig és arról se, hogy fél egyedül.
Igen, bemehet hozzá az anya, vagy ő, hogy megnyugtassak, de ha egész éjszaka azt csinálják, akkor abból hogy lesz szex? Vagy mit ér vele hogy belenyugszik a kicsi, de depresszióba esik? Lehet azért akar köztük aludni még mindig, mert nem érzi, hogy szeretné a dragalatos apukája ugyebár! És az anyjaba kapaszkodik, aki egyértelműen szereti.
Igen, a nőnek nem kéne megszunni nőnek lenni, ez így van, de nem csoda, hogy azzá vált, hogyha a drága férje a szexet hajtja folyamat és azt, hogy tűnjön el a gyerek más szobába!
Annak oka van, hogy miután a gyerek megszuletett nincs kedve szexelni vele és lehet verzió nyugodtan, hogy azért, mert még baba volt a kicsi és fáradt volt mind a dög az a feleség a ferfike szintén a szexet hajtotta, vagy asszexualis lett a nő, eltűnt a libidó.
Le kéne vele ülni beszélni hogy mi van a szex megszűnése mögött NEM ORDÍTANI MINT EGX IDIÓTA!
És nem a szexet emlegetni meg a kicsi menjen már máshová aludni évek óta. Már rég kivágtam volna a nő helyében ha más nem létezik neki, mint a szex.
Egyébként az én fiam is velem alszik, mert fél.
Erőszakkal nem fogom a szobájába tuszkolni. A válás óta megy ez, előtte nem volt ezzel gond.
Tehát ez valaminek amúgy a tünete, és ezzel foglalkozni kell (nem feltétlenül a szex miatt).
Én most még várok, mert amúgy sincs senkim, nem is szeretnék, viszont az igaz, hogy a későbbiek során gondot okozhat.
Szóval valószínűleg valami negatív dolgot tényleg érezhet a kislány, ha ennyire az anyukán "lóg".
Nagyon végletekben gondolkodnak itt emberek.
A férfi és a nő nem csak apa és anya, hanem férj és feleség. A párkapcsolat nem tud szünetelni amíg gyerek van a háznál.
Az intimitás része kell legyen egy házasságnak, akár van gyerek, akár nincs. Ha nincs intimitás, a házasság tönkremegy. Ennyi. A résztvevő felek a gyermekvállalással nem szerepet házastársiról szülőire, hanem felvesznek egy új szerepet a már meglévők mellé.
Szóval igenis az, hogy nincs szex évek óta, az órisái prboléma. Persze, az, hogy hol van a szex, az már praktikai kérdés, egyáltalán nem kell a hálószobában lennie.
A gyerek meg nem procelánból van, nem kell katasztrófaként megélni, ha nem megy azonnal elsőre a külön alvás. Először is fontos, hogy legyen egy szobája egy ággyal ami az övé. Kezdje MINDEN estét ott. Aztán ha nem tud aludni, átjön. Egy idő után el fog aludni, mielőtt felmerülne az igény, hogy átjöjjön.
Ha a sötétben fél, be lehet rakni jelzőfényt, vagy résnyire nyitvahagyni a szobájának az ajtaját, hogy beszűrödjön a külvilág.
Beletelik egy-két hétbe, míg megszokja, de ennyi kb. Semmi ördögtől való nincs benne. De minél tovább húzzák a szülők ezt, annál nehezebb és annál traumatikusabb lesz a gyerek számára. És előbb-utóbb muszáj lesz ezt meglépni, ezt remélem mindneki tudja..
Kérdező, mondjuk meg őszintén!
Te csak tenyészbikának kellettél ebbe a házasságba.
És most még ATM-nek. De az maradni fogsz akkor is, ha elválsz.
"És náluk is, mióta gyerek van nincs szex. Csodáltam, hogy eddig bírta, mert mióta itt dolgozok (3 éve) mindig panaszkodott emiatt."
Mondjuk lehet azért sem szexel vele, mert akkor azt is elmondja mindenkinek.
A feleséged azért nem szexel veled, mert nem kíván és nem akar, a gyerek meg jó ürügy neki erre. Valljuk be, ha akarna téged, meg lehetne oldani a szexet.
Az, hogy kiabálsz, mert beteg a gyerek nagyon önző viselkedésre utal. Nem tehet róla, ne rajta vezesd le a frusztrációdat! Akartad őt, szereted is? Mert ha igen, akkor ilyet nem csinálsz. Egy gyerek felelősséggel jár.
Ami a házasságodat illeti, ülj le a feleségeddel és beszéld meg vele a dolgot. Ha semmi hajlandóságot nem mutat kompromisszumra, jobb, ha elváltok, mert akkor 5-10 év múlva sem lesz szex és leélheted az életed egy langyos f*s kapcsolatban boldogtalanul.
Nem akarta utolsó és a gyerek érzi, tapasztalja, hogy nem szereti ezért ragaszkodik az anyjához, ez nyilvánvaló.
Válj el a feleségedtől kérdező és hagyd békén a gyereked, küldd el a pénzt, ami jár neked. Nem vagy apának való és férfi sem vagy a szexhajtogatás miatt is a feleséged szemében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!