Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?
Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.
Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:
nem megyünk, a gyerek beteg
Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:
Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra
Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.
Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...
hogy tudnám ezt jóvá tenni?
Nem, épp az, hogy gondolkozom.
Nem szereti a gyerekét, az, hogy köztük fekszik alszik azért van, mert érzi, hogy nem szereti őt! Nem az anya használja ellene! Hogy lehet ilyen hülyeségeket írni?
Más szoba létezik, miért nem mennek valamelyikbe letudni?
1)Mert meg sem említette a feleségnek, csak a szokásost.
2)Mert a nő nem akar vele sehol se szexelni.
Ez a kettő opció van.
Nem a gyereket használja a nő pajzsként, hanem a gyerek az anyját az apja miatt!
Ordított mint az eszeveszett a szexhiany miatt, de arra még nem gondolt, hogy azért nem fekszik le vele a nő, mert csökkent, eltűnt a libidó (hormonok)=valami baja van, vagy mert ki nem allhatja már, mert folyamatosan a házassági jogaival jön elő. Miközben hiába házasok nem így kellene lennie, rendesen megutaltatja magát a feleségével.
Úgy nem kellene történi a szexnek, hogy kényszernek, meg mert neki joga van hozzá éli át az a nő.
Ha nem babusgatja, nem törődik velük, nem látja az a nő hogy szereti a családját persze, hogy nem fekszik le vele (azon kívül hogy valami baja van).
44# amit írsz spekuláció. Semmi olyat nem írt a kérdező, amiből arra lehetne következtetni, hogy nem szereti a családját! Nem tudhatod milyen a gyerekkel, nem látod őket. Kérdező amúgy írta, hogy munka után foglalkozik vele! Sőt nagyon elnézőnek tűnik a feleséggel is, hisz írta, hogy elfogadta, hogy a gyerek miatt nincs szex.
Nem tudsz olvasott szöveget értelmezni, az a legnagyobb bajod.
Jo, akkor mire gondoljak? Írd le, 2 verziót írtam le, nem 1-et.
-utalja mint a szart a gyerek miatt is
-nincs libidó.
Mit írjak még, mi lehet ezen kívül?
"Ha nem szeretné a családját, akkor nem viselné el évek óta ezt a helyzetet (hogy nincs szex)."
Sőt, eleve ki sem írta volna ezt a kérdést, amiből süt, hogy bánja ami történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!