Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?
Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.
Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:
nem megyünk, a gyerek beteg
Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:
Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra
Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.
Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...
hogy tudnám ezt jóvá tenni?
A 32. es a 38. valaszolo megvalaszolta azt ami felmerult bennem is. Arra kellettel, hogy legyen egy gyereke, ennyi. A parom ezert valt el a volt felesegetol. Naluk 5 honap utan csuszott be a gyerek, 3 ev utan hazasodtak, ujabb 3 ev utan el is valtak. De az utolso 1-2 evuk ugyanez volt mint nalatok.
Megalazo lehet kuncsorogni a szexert, mintha konyoradomany lenne, holott addig mukodott amig nem lett terhes, vajon miert?
#44: “miért nem mennek valamelyikbe letudni?” Mi az hogy letudni?? Neked ennyi a szex, valami amit tudjunk le gyorsan es tul vagyunk rajta??
Nem a kiabalas a megoldas, persze ez igy van, de lehet hogy mar evek ota szepen keri a feleseget a kerdezo, ha mindig visszautasitjak, hogy kellene reagalnia? Egy ido utan elpattan a hur, ugy tunik most jott el az ido.
Meg ezek a spekulacioid, a kerdezo nem szereti a gyereket es azt akarja hogy takarodjon a szobabol? Ezeket honnan szopod ki??
Ja, mert egy olyan nő, akinek 4 éve semmiféle igénye nincs az intimitásra a férjével és kijelenti, hogy márpedig addig nem is lesz szex, amíg a gyerek ott alszik (ami lehet 10 éves kora is, sőt..), az biztosan rendkívül kompromisszumkész. Ugyan már. Egy nőnek - aki szereti minimálisan is a férjét -, ha elmondja a másik, hogy ő így nem érzi jól magát a házasságban és szeretné, ha nő is lenne, nem csak anya, egészen biztosan nem ez az agresszív "akkor is itt fog aludni a gyerek és addig nem fogunk szexelni" lenne az automatikus válasza, hanem ő is a megoldáson lenne és magától vetné fel a másik helységben szexelést, de ez a nő szemmel láthatóan nem is akar semmit kezdeni a férjével.
Attól meg, hogy az ember társas lény, nem jelenti hogy minden pillanatában kell mellette legyen valaki. Ne hasonlítsuk már össze egy házastárs vs anya/apa és gyerek együttalvását, mert köze nincs a kettőnek egymáshoz. A szülőknek is meg lehet az igényük legalább estére a kettesben töltött időre, a nap többi részében úgyis a gyerekkel van legalább az egyik vagy ha már mindkettő dolgozik, akkor ovi/suli után (ahol szintén emberek között van, ha már annyira társas lények vagyunk) mindketten ott vannak a gyerekkel. Kötve hiszem, hogy akkora ördögtől való bűn lenne, ha legalább este a szerelmével akarna kettesben aludni összebújva az ember. Szörnyű, de tényleg... A gyereknek kutya baja nem lesz, ha saját szobában alszik, egyszerűen szoktatás kérdése, ellenben a házasságban tud problémákat okozni (mint itt is látjuk), ami aztán feszültséghez, vitákhoz vezethet. De biztos sokkal jobb így, igazatok van.
Onnan, ahogy írt róla, mint pl hogy gothos. Ez eléggé undorító, nem gondolod? Lelkiismeretfurdalásról írt, de azért oda írta nyugodtan, hogy gothos a lázas beteg gyerekere, sőt írta is, hogy nem volt tervezett, nem is akart.
Váljon el, ez a legjobb megoldás, nem kell a nőnek, ő neki meg nem kell a gyerek.
És azért írtam, hogy letudni, mert az a nő kényszerből fekudne le vele. Nem lenne benne semmi jó neki. Akkor minek vannak még együtt? A gyerek, anyagiak miatt. Semmi értelme.
Jaj szegény nőcske, de azért, amikor gyereket akar, akkor jó volt, hogy lefeküdt vele, ugye? Akkor nem kényszerből történt, ugye? Akkor nem kellett neki imádkozni? Most hogy meg már megvan a gyerek, a férfi ossza be a nagy semmit, mert ennyire és eddig volt jó. Nem kicsit szánalmas azért ez.
A göthös szó szerintem pl egyáltalán nem egy pejoratív kifejezés, aminek ennyire ki kéne vernie a biztosítékot, én is szoktam használni, akár magamra is, de kolléganőt is hallottam már a gyerekét göthösnek nevezni, abszolút nem negatív értelemben. (imádja a fiát) Őszintén nem tudom mit kell ezt is felfújni, ez nem lufi basszus. Érdekes ezeknek az ősanyáknak azzal semmiféle problémájuk nincs, hogy az asszonyka 4 éve teljes mértékben hanyagolja a férjét és a házas életüket, sőt jó eséllyel csak spermadonornak kellett neki a kérdező, bezzeg a csúnya, szemét gonosz kérdező göthösnek nevezte a gyereket, máglyára vele.🤦🏻♀️
Basszus mióta azt írom, hogy váljon el. 🤣
Épp azért, mert egyáltalán nem oké, hogy nincs szex, de hát nem veheti rá hogy legyen hogyha egyszer nem akar.
Mit csináljon? Feküdjön le vele, szárazan, mint a Szahara, a kérdezőnek az tetszene?
Látod te azt írod, hogy a nő felhasználta a férfit a saját célja - gyerek miatt! Én azt írtam, hogy eltűnt a libidó két oknál fogva.
Most nem rosszbol, de a te verziód miért reálisabb, mint az enyém?
Ilyen kérdésekre mint ez, hogy évek óta nincs szex a legtöbb Gyakoris azt írja, hogy mert nem kívánja a párját, nem szereti, valamivel megbántotta, szeretője van és nem számít, hogy a gyerek hol alszik hiszen szexelni bárhol lehet majdnem.
Természetesen a gyereknek le kell válni az anyáról, de ne haragudj, lehet sok mindenkinek belefér a gothos kifejezés és az, hogy a szexhiany, kettesben töltött idő hiánya miatt belefer, de nekem nem. Nyugodtan pontozzatok le, akkor sem mondanám a gyerekemre, hogy gothos és nem előtte kiabalnek, rá meg végképp, mert nem tehet a kialakult helyzetről.
Nem érdekel, hogy az első eset, mert lesz több is. Az sem számít valójában, hogy mi az oka, hogy nincs szex, mert nincs és nem is lesz.
Azért is kéne szétmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!