Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon kiborultam, és kiabálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?

Figyelt kérdés

Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.

Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:

nem megyünk, a gyerek beteg

Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:

Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra

Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.

Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...

hogy tudnám ezt jóvá tenni?

2023. ápr. 14. 13:47
 51/97 anonim ***** válasza:
94%

Itt a nő az, aki nem szereti a férjét, de a gyerekét is igazából csak a saját igénye szerint használja.

Ui. a gyereknek sem jó, hogy ennyi idősen ennyire nincs leválva az anyjáról. Tehát objektíve a gyerekével is rosszat tesz. Miért csinálja mégis? Mert neki, egyedül neki a családból, ez jó.

2023. ápr. 14. 15:31
 52/97 anonim ***** válasza:
16%

De hogy azt hajtogatja, hogy igenis szexre szüksége van és takarodjon a gyerek máshová igenis kifejezheti a feleség szemében, hogy nem szereti őket! Az ő helyében képzelem el magam, nem vetitek semmit ki.

És még mindig nem írta a kérdező, hogy feldobta-e hogy máshol akciózanak.

Igen, előbb utóbb a gyereknek máshol kell aludni, de az nem ma lesz, meg holnap se, de az tuti fruti, hogyha úgy mondja a feleségnek, hogy menjen külön, mert odavaló és ő szexelni kíván, akkor az a nő nem fog beleegyezni.

Persze, lehet hogy egy kukkot nem szól már, de azelőtt szólt már eleget és lehet a szexmegvonással bünteti a nő, ami nem helyes egy szóval sem írtam, azt írtam, hogy üljön le vele beszélgetni, hogy deritse ki miért van ez. (2 verziót is, hogy mi az oka. Azzal, hogy elnézést kér nem fog megoldani semmit.)

2023. ápr. 14. 15:36
 53/97 anonim ***** válasza:
82%
52# teljesen egyetértek. A sztoriban a nő rosszabb, mint a férfi, baromi önző és csak felhasználja a gyereket.
2023. ápr. 14. 15:36
 54/97 anonim ***** válasza:
92%

Ez a gyerek nem jár óvodába?

Ott hogy alszik az anyja nélkül?

Vagy onnan is gyorsan elhozzák hogy ne kelljen ott aludnia?

2023. ápr. 14. 15:38
 55/97 anonim ***** válasza:
26%
A kérdést és a válaszokat látva úgy érzem, minden forintot megér a fogamzásgátló.
2023. ápr. 14. 15:40
 56/97 anonim ***** válasza:
31%
Alapvetően én is inkább a férfit sajnálnám, ha nem azzal indult volna a sztori, hogy kibalt a beteg kislányával. Ne a gyerekken vezesse le, hogy a házasságuk rossz. Így őt sem tudom sajnálni. Elhiszem hogy hiányzik neki a szex, de akkor a feleségével kibáljon maximum, ne a beteg 4 évessel.
2023. ápr. 14. 15:40
 57/97 anonim ***** válasza:
59%
Ezzel egyetértek. Nekem úgy tűnik, itt két, érzelmileg nem felnőtt ember kötött házasságot.
2023. ápr. 14. 15:43
 58/97 anonim ***** válasza:
30%
"De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös" = hát aki így beszél a saját gyerekerol az nem szereti az biztos...
2023. ápr. 14. 15:44
 59/97 anonim ***** válasza:
13%

Vajon hová tűnt a kérdező?

Miért nem reagál valamit a válaszokra, ha már feltett egy kérdést?

2023. ápr. 14. 15:45
 60/97 anonim ***** válasza:
87%

Hol írt olyat, hogy takarodjon a gyerek máshova, főleg így, ezekkel a szavakkal?? Tanulj már meg szöveget értelmezni 53, mert ez az eszetlen fröcsögés nagyon gáz. Láthatóan személyes érintettséged lehet a témában, azért szívod ennyire mellre.

A kérdező annyit írt, hogy próbált beszélni a feleségével arról, hogy legyen saját szobája a gyereknek, ami egy 4 éves gyerek esetében maximálisan logikus is, de ő teljesen elzárkózik és kijelentette, hogy addig alszik köztük a gyerek, amíg akar és addig biza szex sem lesz. Elő ne adjuk, hogy ez a nő kicsit is törődik a férjével, a házasságával és a probkémáikkal, mert akkor nem ez lett volna az instant válasza. Jó eséllyel ennyire kellett neki a kérdező, hogy felcsináltassa magát, aki ugyanis szereti a másikat pont ugyanúgy igényli a házas életet és nem fog hosszú éveken keresztül teljesen elzárkózni előle. Itt a feleség sokkal-sokkal gázabb, nyilvánvalóan nem szereti a férjét és ezt a gyerekre hivatkozva próbálja megmagyarázni, ergo a gyerekét is csak "használja" a saját igényei szerint. Szép kis anya az ilyen.

Érdekes amúgy az oviban el tud aludni a gyerek? Mert akkor bizony otthon is el tud. Elég sok mindent el lehet érni, pusztán szoktatás-nevelés kérdése, de ha momzilla normálisnak tartja, hogy akár kamasz koráig a szülők között aludjon a gyerek, akkor nincs is min csodálkozni. Nem attól leszel minta anyuci, ha mindent is a gyerekre hagysz és nem állítasz fel korlátokat.

2023. ápr. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!