Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?
Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.
Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:
nem megyünk, a gyerek beteg
Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:
Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra
Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.
Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...
hogy tudnám ezt jóvá tenni?
En megértelek nőként. Most kérj ezért bocsánatot, mert nem kellett volna üvöltözni, és legközelebb meg menjetek nyaralni kettesben. Igen, a gyerek nélkül. Semmi baja nem lesz. Rám anno ovis koromban nyáron vigyáztak a nagyszüleim, anyámék meg lelkiismeret-furdalás nélkül elmentek pár napra. Teljesen természetes volt.
Ehhez az első lépés az lesz, hogy szépen megtanítjátok a 4 éves gyereknek, hogy külön aludjon.
Sajnos elég elvakult gyereknevelési elvek vannak, amik teljesen károsak a házasságra nézve meg összességében a gyerekre is. Ha a feleséged megszállottan valami ilyet követ, akkor nehéz lesz.
Nálunk a 3 éves ha az ágyunkban alszik akkor a kanapén szexelünk.
Feleségednek kifogás hogy ne kelljen
Nem olvastam végig minden választ, de az a "hölgy", aki ilyen vehemensen támadja kérdezőt, kiverte nálam a biztosítékot. Nagyon. Vannak gyerekeink, egyik se aludt velünk egy percet se. Ha beteg volt valaki vagy rosszat álmodott, mi mentünk át HOZZÁJUK, az ő életterükben altattunk, nyugtattunk, meséltünk, simogattunk. A hitvesi ágy a miénk. Ha együtt akarunk bandázni, kinyitjuk a kanapét a nappaliban. A szexet nem LETUDNI kell, kedves hölgyem, milyen élet az? Több, mint két évtized után is állítom, a feleségem ugyanúgy igényli a minőségi! szexet, mint én. Szerintem te projektálod a saját frusztrációdat a kérdezőre. Imádjuk a gyerekeinket, a világ végére is elmennénk értük, de az ágyunk tabu.
Kérdező, próbáljátok feltárni a probléma okát, nekem is az az érzésem, hogy a feleséged menekül az intimitástól. Erre sürgősen megoldás kell. Nálunk egyikünk se bírta volna még négy hónapig se így, leszámítva a betegséget. Ettől függetlenül azért szégyelld magad, miért a gyerekkel kiabálsz? Miről tehet ő?
Remélem, meg tudjátok oldani, mert ez így nem élet. Még 60 évesen se.
Emberek. Még mindig senkit nem érdekel hogy hogyan, mikor, mennyit szexelnek a kérdezőék vagy sem.
A kérdés arról szól hogy ez a kretén üvöltözött a 4 éves gyerekével mert beteg merészelt lenni pont a kirándulás napján.
Erre semmilyen szex hiány nem mentség, bármennyire is az a célotok hogy ebből is a nőt hozzátok ki hibásnak.
Ezt az alvós dolgot én se értem...
Megszületett a kislányunk, babaöbölben aludt éjjel az ágyunknál.
Tehát nem köztünk. Minden délután a saját szobájában altattuk, és féléves volt mikor már éjszakára is a szobájában altattuk el.
Volt ott egy kihúzhatós ágy, ott aludtam sokszor én, hogy ne kelljen visszamennünk a hálószobába. Szépen fokozatosan nem aludtam már ott, hanem csak átmentem hozzá ha felsírt éjjel.
Kb 8-hónapos korában volt már az, hogy ő a saját ágyában aludt, én is a sajátomban és már egyáltalán nem használtam a kihúzhatós ágyat.
Tehát mint említettem, fél éves korától a saját ágyában alszik. Sose aludt egyébként a szülői ágyban, maximum néha néha délután, nem is akartam hogy velünk aludjon éjjel, a babaöbölben is közel volt hozzánk, illetve én annyira forgolódva alszom, nagyon féltem hogy összefetrengem a gyereket...
Másik részt, meg neharagudjon a világ, de nekem erre igényem volt, a férjemnek is. Kell egy kis magánszféra akkor is, ha gyerek van. Legalább este-éjjel lehessünk már kettesben hétköznap is.
Ja és jelentem, tudunk így szexelni is. Egyszerűen a gyerek alszik, az ajtót becsukjuk, és halkan ugyan de tudunk szexelni.
Másik, hogy van hálistennek mama-papa, akik imádják az unokát, így sose teher nekik az, ha vigyázni kellene rá. Erre is nagyon figyeltünk, már az elején, hogy nagyon sokszor találkozzon a nagyszüleivel, így vígan tudnak rá vigyázni. Van olyan, hogy kicsit sok már nekünk, kell egy kis kikapcsolódás, gyerek nélkül. Így egésznap a mamáéknál van, mi meg kibérlünk egy szobát, és csak lustulunk, kaját rendelünk, szexelünk, vagy egy kádban ülünk és beszélgetünk. A gyerekkel is rengeteget megyünk kikapcsolódni, neki is van igénye rá, nagyon várja ezeket. :)
Leszögezném a gyerek nélkül levegőt venni nem tudó válaszolóknak, hogy ha én és az apa is mentálisan kipihentek, egészségesek vagyunk, jobban tudunk szülőként is funkcionálni.
A másik, hogy elpattant a húr a kérdezőnél, senki se tökéletes. Én is feltudom kapni a vizet olyan dolgokon, amiken nem kellene. Ilyen az ember. Kérj bocsánatot, ez bocsánatos bűn, nem haragudnék rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!