Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy válást túlélni? Én mindennél jobban szeretem a feleségemet és a kislányunkat! Elköltöztek, el akar válni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt feldolgozni, elfogadni? Nyilván hibáztam sokat, pedig nagyon nem akartam.. Csak Ők ketten voltak nekem, most senki, csak az üres lakás. Mit lehet tenni, hogy ne omoljon össze az ember?2018. febr. 18. 18:51
1/49 anonim válasza:
Pszichológust, vagy mediátort lehetne keresni.
2/49 anonim válasza:
Sport, hobbi, barátok, új pár...
3/49 anonim válasza:
Ha sokat hibáztál, akkor vélhetően nem voltál rájuk elég tekintettel: ezek után ne lepődj meg a döntésükön. Valószínűleg már elegük lett az üres ígérgetéseidből. És ha a bizalom meginog, azt már borzasztó nehéz visszanyerni.
4/49 anonim válasza:
Mit csináltál rosszul elmondod?
5/49 A kérdező kommentje:
Magánéleti Hollóháza így most főleg nem nagyon van pénzem! Barátaim nincsenek, elszakadtak a kapcsolatunk miatt. Jelenleg egész nap maximum a boltba a pénztárossal beszélek 3 szót. Sport meg, ahhoz enni is kéne..de nem megy így
2018. febr. 18. 18:59
6/49 anonim válasza:
"ezek után ne lepődj meg a döntésükön"
Ha kislány, akkor ez nem valószínű, hogy közös döntés legyen...
7/49 anonim válasza:
Mi az ,hogy nincs pénzed?
Nem dolgozol?
Vagy piás vagy?
Valaki csak tud segíteni.
8/49 A kérdező kommentje:
Magán pszichológus lett volna a komment eleje, csak átírta ez a francos gép. Nem kioktatast kértem, hanem segítséget! Köszönöm szépen! Röviden: nem adtam eleget, pedig azt hittem.. kevés voltam, érzelmileg és anyagilag is.. pedig igyekeztem
2018. febr. 18. 19:09
9/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok piás! Nem iszok nem dohányzok! Külföldre járok dolgozni, ingázok, pár hetet kint, párat itthon, mert a feleségemmel meg a kislányommal is akartam lenni! Másfél éves múlt! Itthon volt munkám, de az semmire nem volt elég..
2018. febr. 18. 19:20
10/49 anonim válasza:
Jah, hát a tipikus.
A házasság nem bírta.
Mondanám hogy van szarabb is.
Általában a nő nem szokott lelépni, neki kényelmes hogy a férj küldi messziről a pénzt, a szeretők meg jönnek-mennek.
Szal minden csak nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!