Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy válást túlélni? Én mindennél jobban szeretem a feleségemet és a kislányunkat! Elköltöztek, el akar válni?
Akkor Én leírnám ide,talán elsőként,hogy KÜZDJ! Ha egypici kis reményt látsz,hogy megmenthető még akkor harcolj! Ne magadat sajnáld,hanem próbáld megbeszélni a feleségeddel.
Mindenhol vannak hullámvölgyek.
Vidd el Őket kirándulni,ahiz nagyon pénz se kell. Menjetek el együtt jatszótérre. De ne csak addig tegyél így míg visszakapod Őket. Sok házasságban/kapcsolatban latom,hogy csak egy pici törődés hiányzik.
Ha ne adj isten,pedig hajthatatlan a feleséged akkor sem szabad elhagyni magad. Biztosan borzasztó érzés,de akkor keseregj pár napot és után SZEDD ÖSSZE MAGAD! Az a picike lány nem tehet semmiről,akárhogy alakul te vagy az Apja. És ha elváltok,neki ezt akkor is érezni kell
.
Mutasd meg a feleségednek,hogy igenis képes vagy összeszedni magadat,mert így csak alátámasztod,hogy jól döntött.
A másik,hogy biztos,hogy csak te voltál a hibás? Szerintem ez két emberen múlik
Az egyik rokonomnál hasonló szituació volt,csak Ő 2 gyerekkel költözött el. Elváltak,aztán egyszer bevallotta nekem,hogy igen besokkalt,de szerette a férjét és kibékült volna vele,ha latja,hogy AKAR változni és akarja Őket,de még csak utánuk se ment. :(
Ugyanebben a cipőben jártam. Mindenkinek egyedi mi segít. Elsősorban az idő fogja megoldani.
Én is csak bámultam a plafont az üres lakásban hetekig, közben ment a tv, azt sem tudtam mi van benne. Bejártam dolgozni, de nem sok produktummal. Sután fél év mulba jött egy nő, találkoztunk. új lendületet adott, egy év mulva feleségül vettem.
Új munkahely, új város, új asszony. De ezek után is kellett még 2 év mig azt tudtam mondani hogy jó hogy így történtek a dolgok.
A gyerek azért mindig hiányzott. Életemben vagy kétszer sírtam, de ha vittem a gyarakt vissza láthatásról és hazafelé egyedül a kocsiban végigsirtam az utat.
"mint nő irom, az elsődleges kapcsolatgyilkos ha a nő nem érzi hogy szereti a ffi, ha nem érzi magát nőnek, elhanyagolják, nem beszélgetnek vele és már csak arra jó, hogy házicselédnek nézik."
Jaj hagyjuk már ezt a hülyeséget....
Ez kb akkora mese, mint hogy a férfiaknak 20 farkuk van.
Hát tedd jóvá amit el rontottál! Szerezd vissza a családod!
De ha csak annyi a bűnöd, hogy csak egy virágot vittél ahelyett, hogy vacsorázni vitted volna akkor engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!