Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy válást túlélni? Én mindennél jobban szeretem a feleségemet és a kislányunkat! Elköltöztek, el akar válni?
Nem irtad oda a sunyizast,agressziot,lelkiterrort.
Dehogy takarit,sajnalja a penzt.eleteben nem fozott,csak kivetelesen azert,mert penzbe kerul az etterem. Nagy adag bunkosag,az anyja 1,5 evig nem jott el..mindenben hazudik.orokke.megalaz.lejarat.ezeket kifelejti. Jajj,de szanalmas,es lassan 40evesen ide megint.kezeltesd magad,ez ciki.
Kedves 31-es, ezekszerint te vagy a feleség?
Vagy valamit félreértettem?
Honnan tudod biztosra,hogy a te férjed tette fel a kérdést?
Vagy ez most kicsit nekem kicsit zavaros lett.
Ja,és agresszió. Lelkiterror,stb
Sokminden volt.
Mellette lettem szomorú.
Hazudott évekig a szemembe a k.u.rvajarol.
Soha nem fog leesni neki,akkor mekkorat csalodtam. Örök tüske. Hála helyett mindig az alpári bunko lustaságot kaptam.és most h külön vagyunk, nem gondolkodik ezeken
Nem esik le neki igysem,konnyebb ssjnalni magát.itt sajnalni minket kellene.
Anyagiak?ezen is nevettem. Dehogy,soha nem vasarolt semmit nekunk,az luxus.magátol egy semmivel nem lepett meg.se évfordulo,semmi. Soha nem tudja mennyire fájt amikor evfordulora se adott semmit.
Na megyek..ez az ember soha nem valtozik.
Mr szules utani depresszio es stb.
Nyisd ki s szemed,ne magadat apolgasd. Hallottad millioszor mik a bajok,most olvashatod is sokadjara.osszegyult minden.halmoztad,ahelyett h mindent annak idejeben megoldottad volna. Az orros rekázasodtol, strandtol, haverozastol idaig. Haverok..mostmar haverozhatsz ha magasztaltad azokat az alkoholista jatekfuggo,utcan hajlektalanokat. Csalad jelentett volna ennyit.:s csalad fogalma.
A csalodott nő.
...és egy szal virag 2havonta nem old meg semmit.
Szeretlek?soha nem mondta.
Szerintem más filmet neztunk eddig.
Ebredj fel.
Nők telszámaival járt haza, szegény nem tudta hogy kerult odA.
Dehogy takarit. Mikor megismertem soha nem takaritott eleteben.37eves.
Munkanelkül az ember takaritson maga utan.
Minden nap megtettem helyette is.
Robot voltam,cseled..akivel torodni sem torodott.
Szobanoveny.
Gyereket 1x furdette 19 honap alatt
Jajjajj van itt gond.
Legalabb kiirtam magAmbol.
Te meg nemhogy tanulnal ezekbol,bar mar szoban is hallhattad,de semmi..
Köszönöm a választ "feleség".
Mind a kettőtöknek az üzenném,hogy mi bíróság nem vagyunk,igazságot tenni nem tudunk. De szerintem nem is akarunk. A feleség válasza alapján jobb is lesz nektek inkább külön.
De így ismeretlenül is,kérlek titeket csak egy dolgot vegyetek figyelembe a váláskor.
Azt a pici kis életet. Ő ne érezze azt,hogy Anya meg Apa utálja egymást! Láogasd Őt kérdező! Anyuka pedig engedje is látogatni rendszeresen,ha kell felügyelettel.
Sajnálom,hogy így alakult az életetek,de talán jobb is mostmár így,ha ennyire gáz a helyzet.
További szép napot!
A kerdezőnek: állj a talpadra es szeresd rendesen azt a nőt, mindent bele (tobbet vagy legalabb annyit aldozz erte mint magadert) vagy semmit. Ha nem szereted hadd legyem boldog mert megerdemelné hogy valaki szeresse.
A felesegnek: ha radikalisan valtoztat viselkedesen bocsass meg neki, ha nem hadd menjen.
Beengedtem "anyukám" pici fiát a lakásunkba, de hiba volt.
Elmondtam neki,amit leirtam..dehogy változott.
Nem fogja fel,miért jottem el tole.
Sőt, megkérdezte,hogy mennyibe kerul egy gyerek egy honapban.
MERT ő már vett egy csomag pelenkát, meg fürdetőt,és fél kg csirkecombot.
Na ez volt az utolsó pont.
Tudni kell, szuletese ota en veszek mindent.
Kisagy,gyogyszer,ha kell,stb stb.
Egy NORMALIS felnőtt tisztàban van a napi bevásárlás árával.
Bár már rászolt más is,hogy ez nem igy mukodik.
Ő elvan napi 200ftbol.
Az anyja is ilyen. Semmit nem vett az unokának,nem is keresi.
Smucigok. Egy csokit nem vesz a gyerekének.
Remélem minél hamarabb szétválasztanak. Ilyennek nem valo család. Elrontottam, hogy mindig én vettem mindent,és most nem tudja az árakat,aztán meg is főztem, megtermett a kaja meg a gyerekholmi az asztalon.
De ő "megváltozott"
Én hülye beengedtem.
Falnak beszéltem megint.
Nem értett semmit, pedig elvileg ugy jött ide.
Csak vitázott. Kutyából nem lesz szalonna.
Család nem való neki, jellemző ez ràjuk
És ha programot is csinált volna nekünk?????mintha a fogát húznák???
Én egyedul miért tudom vinni a gyerejet aqaticumba,allatkertbe gyedbol? Ő 400ezerböl sehova? Autóra van.
Ráadásul modorában is egy bunkó..újra újra újra.
Ez már az alja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!