Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy válást túlélni? Én mindennél jobban szeretem a feleségemet és a kislányunkat! Elköltöztek, el akar válni?
Ez szért így nem teljesen kerek nekem. Ő nem hibázott semmiben? Csak te? Jó persze, szeretni kell a nőt, törődni kell vele, ápolni a kapcsolatot, de ez azért elég egyoldalúan hangzik, és ezt nőként mondom. Egy kapcsolat mindkét fél hozzáállásán múlik. A nőnek is meg kell ám mozdulnia. Sok mindent nem árultál el a kapcsolatotokról, csak hogy te mit rontottál el, de hogy ő mit csinált, akár pozitív akár negatív szempontból, arról semmit. Te kevés voltál anyagilag is. Ő dolgozott egyébként? Ő tett hozzá a közös életetekhez? Tudom, hogy most nyilván otthon van a gyerekkel, de akkor is kap Gyedet, ami azért fizetésértékű, míg ha nem dolgozott és csak gyest kap, az nyilván nem is elég sokra.
Te vettél neki virágot valentin napra, főztél este, tehát szó sincs arról, hogy cselédnek tekintenéd, meg hogy alád rak mindent. Ő készült neked valamivel valentinra? Ő javasolta, hogy menjetek el valahova? Más esetekben szól, hogy szervezzetek programokat, menjetek ide-oda? Vagy mindent tőled várt? Korábban próbált veled beszélni a problémákról?
És konkrétan mit mondott, miért hagy el?
"6 hosszabb tavu kapcsolatom volt, ebbol 4nek emiatt lett vege. Mert a ferfi hajlamos azt gondolni, hogy egy kapcsolat eldocog csak ugy magatol"
Nem "a férfi", hanem azok a férfiak, akiket _te_ választottál.
Ezzel azért ő is tisztában van gondolom, hogy gyerekkel csak úgy nem tudtok kimozdulni mint régen. Hacsak nincs nagyi, vagy más családtag akire rá lehet bízni addig. De ez is megbeszélés kérdése. Ő tett egyébként valamit a kapcsolatotokért?
Én a leírtak alapján azt gondolom, hogy te mindent megtettél. Nyílvan voltak hibák, de nem olyan nagyok, amit ne leheett volna megoldani, ha meg akarja. Pláne, hogy szerintem ő kevésbé tett bele, mint te. Úgyhogy ne hibáztasd magad, ez most így alakult, hagyd elmenni, én nem küzdenék ezért a nőért.
Az en ferjem is kb.olyan mint te kerdező. Dicser, puszilgat, neha vagy inkabb nagyon ritkan segit vmit a hazban.
Hiaba mondtam neki tobb mint 100x mi az amire vágyok, de arra fütyül ra. Pl.ajándékot szeretnék kapni tőlle, nem mindig vmi olcso sz@rt (ha kapok egyaltalan) ,
magánakvaló -nem bízik bennem a pénz szempontjából mert külön kassza stb.. en nagyon jószívű voltam felé mindig , amikor tudtam vágyna vmire megvettem neki, meglepetéseket csinaltam, de a szomoru az h. velem nem ilyen, rám sajnalja a penzt es hiába dicsér mert semmit se ér ha nem mutatja ki mennyit erek , nem költ rám ( neha fontos hogy tudja a masik mennyire vagy ertekes)
Tehát ezek miatt mar majdnem többször is szétment a kapcsolat..
Egyébként nem késő.
Gondolkozz mi az amire vágyott volna.. de sajnos az is lehet hogy más pasit kapott magának.. akkor majd kesobb ha lenyugszik minden beszeltek es meglatjatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!