Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy válást túlélni? Én mindennél jobban szeretem a feleségemet és a kislányunkat! Elköltöztek, el akar válni?
400ezer /ho fizu a "parodnak" ? Ez ebből nem fizet nektek ha jól ertem..
Az szőrnyű lehet.
Ad, de ahhoz képest...
De nem érti mire kell. Mintha magától teremne a kaja-HOZZAVALOK(gyerek napfenyt eszik minden nap), tisztitoszer, oblito, mososzer, gyerek dolgok:pelenka,krém,ruha-zokni,ilyen rovid,hosszu ujju felsok,pizsama,fultisztito,furdető-ez szerinte elég a végzetig,testapolo,ne is soroljam.szerinte ezek luxusdolgok.
Mellesleg fizetek rezsibe,nem ingyen lakunk ANYAMNAL..
Dehát mittudja ő napi 200ftbol. Anyuci kajaja ingyen van.
Nincs felnőve abszolút.
Nem mellesleg, soha nem fog változni, gyerekét semmibe véve, felemelte a hangját,ennyit tud. Állitotta,már átlátja a dolgokat. Bár tegnap nem értette, miért jottem el tőle,és nem érti mi kerül pénzbe. Akkor vajon mit látott át. Nem tudom,de már nem is érdekel. 4év alatt egy terve nem volt kozos programhoz. Azt hinné az ember,hogy gyerekuk szuletik és megjon az eszük,felnőnek. De nem!
Bunkóság, semmibenézés, stressz, törődés hiánya, tiszteletlenség.
Én tvt nem nézhettem,mert megkértem furdessen másodjára gyereket 19ho alatt..
Még mindig nem fogja fel mi a gond.
Biztos szules utani depi..pofátlan.
Neki volt szules utáni k.u.rvazaasa,meg strandra járása.
Aki volt hasonló helyzetben,hogy dolgozta fel, hogy hülyére vették?
Itt zárom is.
Egyedül maradsz, anyucival,apucival,sogornoddel.
Ezzel a néppel,akik megsem nézik a gyereked. Volt kiktől példát venni.
Sógornője-testvere felesege. A gyerekuknek osszeallitottam mikulascsomagot,amit kitepett a gyerek kezebol es visszakuldte. Szep kis anya. Nagymama is addig nézte a gyereket,mig odalett hordva autoval az orra elé. Kulonben magatol semmi. Se egy csoki,kuki, jaték. Az én csaladom mindent megtesz.Most boldog lehetsz veluk. Imadd anyadekat!Szegyeljetek magatokat!főleg te,hogy ezek az"emberek" helyett velem voltal gané mindig. Veluk nem orditottal. Az en cuccomat dobtad ki.anyadat imadni kell.ő szult neked. És ő nézett el neked mindent,tűrt,tűrt. Na pá! Tévézzél.
A megértő válaszokat jol esett olvasni!
Hát kérdező a feleséged kellett volna mindenkinél jobban szeresd, és a családod előtt megvédeni őt.
Hordozni a tenyereden , mellé állni, védeni mások, főleg családod előtt, ugy viselkedni mint egy kincsel..
Érdekes.
Amiket a feleség írt, azokat én sokkal jobban átérzem és teljesen hihető is.
Kedves utolsó.
Mert igaz is minden, sajnos volt ideje rájönni,de 2szónál többet nem kommunikál.
Rengeteg dolog van még,amiket elmondhatnék..fura,hogy ti számomra idegenek értitek,ő meg nem. Ez lehet betegség?
Hogy a lényeget nem érti, mintha nem fogná fel mi a baj, vagy inkább.lusta disznó,aki semmire sem méltat? Saját gyerekét hetekig elhagyja,aztán mintha semmi nem történt volna,s persze ugyanolyan smucig,aljas,meg sem szólal. Tv a legfontosabb, meg a tablet. És irogat,h vége?? 5hete jottem el tőle. Miért ne lenne vége?az 5 hét alatt is szart mindenre,semmivel nem foglalkozott,gyerekével főleg nem. Csak azt kérdőjelezte meg,hogy mennyibe van a gyerek. Ha leirom,elmondom sem érti mit rontott,vagy kiket vesztett.azt hitte most visszamegyek hozza a semmire. Neki kellett volna elmennie. A gyereket pedig nevelni,etetni,ruhazni stb kell. Onzo,lusta, magat imadja,sajnalja. Azt hitte a 4évi problémakra semmit nem kell tenni,mondani. Azt hiszi h főnyeremény. Vastagon van a képén. Gyerekét kéne sajnálnia,amiért ilyan rossz apa,esmert egy kisszobaba taszitott vele,elkergetett. Mintha beteg lenne. Valentin nap,nőnap stb
.:D....... Uriember. Azt hiszi,hogy nekem ennyi járhat csak az életben. Ez a bunko,lusta,onzo,kussolo ember. De ő takarit is,aha. Fhu...tudnek meselni. Ha valaki vele élne,nem birna egy hetig max, vagy ha olyan igenytelen,mint ő.mint az elozo 17eves lotyoja,akivel csalt terhesen IS.2,5evig.aranyember. igysem erti.halott ugy.
Vállalom,hogy le leszek pontozva,de
kedves feleség,aláírom,hogy igazad van. De te sem vagy jobb!!!,hogy itt pocskondiázod mostmár oldalakon keresztül,ahelyett,hogy építgetnéd az új életedet,a KISLÁNYODDAL.
Azért, mert egy órával ezelőtt is terrorizált, gondoltam, ha el is olvassa,akkor jobban rögzül,mit tett,de nem. A pocskondiázást pedig hagyjuk. Ez hozzá képest semmi. Talpig uriember.
És igen,azt teszem. Épitgetem az új életünket. A KISLANYOMMAL. Nagy betűkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!