Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségemmel együtt élünk 6 éve van egy 5 éves kislányunk.Nem régiben elált dolgozni az önkormányzatnal és be került oda egy ember is akivel viccelődtek de a feleségem észre vette hogy tetszik annak a férfinak.Gondolkozik a feleségem azótamier van?
Még mindig nem értem a kérdést. A feleséged milyen "zavart" állapotba kerül?
Kicsit szedd már össze magad kérlek és normálisan írd le mi is az amit kérdezni szeretnél.
Kérdezö én értem a kérdésed lényegét.
A leírtak alapján a feleséged nagyon szimpatizál ezzel a kollégával. Az is left, hogy bele szeretett, de nem meri bevallani még magának sem illetve, tudja, hogy házasságban él veled és emiatt teljesen össze van zavarodva.
Hogy honnan tudom ezt?
Onnan and hogy voltam ebben a helyzetben , de én nem a férj voltam hanem a kolléga.
Az én esetemben a kolléganö konkrétan szerelmet vallott nekem és volt sìrás rîvás is, hogy ö nem lehet azzal a férfivel akit igazán szeret stb..
Majd jött a nagyon fordulat. Én mentem a levesbe ö pedig a férjével maradt mert onnan több pénz jött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!