Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyképűnek hangzik, ha azt mondom, hogy kevés nő tetszik igazán és kevés nővel tudok elképzelni komoly kapcsolatot?
Detto ilyen vagyok nőben!
Csak nálad ez a következőt jelenti:
Dugni jó barki, ha p*ncija van
Komoly kapcsolatra: legyen vekony, fiatalszéparcuszéphajucsinos, természetesen kuss a neve, szédületes karriere van, intelligens, okos de csak annyira, hogy ne jojjön rá mekkora suttyó vagy, a házimunka 100%át megcsinálja, egyedül, mert a nődóga, de persze ahogy irtam, dolgozik munkahelyen is. Stb.
Ameddig ez képzelgés, bàrmit mondhatsz.
És jól tudjuk, hogy csak és kizàrólag az.
#4 Azért így ismeretlenül nem biztos, hogy ezek jellemzőek a kérdezőre.
Engem pl. pont nem érdekel, hogy bolti eladó vagy marketing manager!Nem kell, hogy csillogjon villogjon otthon minden(munka mellett amúgy sem várnám el) egy mosógépet én is be tudok kapcsolni stb.! Ami a külsőt illeti nekem nincs sörhasam, aputestem, nem redőzik rajtam a háj így nyilván olyan társat keresnék aki külsőre is megfelel, ettől még nem a Miss Universe-nek kell lennie!Viszont az tény, hogy alkalmira nem válogatsz úgy, mint egy normális párkapcsolatra, de a "dugni jó bárki" ott sem mindenkinél igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!