Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyképűnek hangzik, ha azt mondom, hogy kevés nő tetszik igazán és kevés nővel tudok elképzelni komoly kapcsolatot?
Abban igaza van, hogy az szerintem ne papoljon a nők aranyásási szokásairól, akinek ugyanúgy vannak külsőséggel kapcsolatos elvárásai!
Te is leszarod, ha egy nő kedves, vidám, házias, ha külsőre nem jön be, leszarod, akármilyen jó is a személyisége!
Nézd AZ ANYAGI BIZTONSÁG elengedhetetlen egy párkapcsolatban, de mikor egy FULL GAZDAG PASIBÓL hiányzik a kedvesség és bántó biztos nem őt választanám, inkább választok kevésbé GAZDAGAT, de ATLAG 6-800AT KERESSE MEG. PÉNZ csak egy a sok közül. Viszont az VÉKONYSÁG ellen azért írok, mert nem lehet tudni azt aki most éppen NEM VÉKONY az később FOGYHAT, aki most VÉKONY, az lehet MEGHÍZIK. Ki tudja? Az élet kiszámíthatatlan. Ezért csacsiság SZÉPSÉG ALAPJÁN VALOGATNI.
Remélem erzed a kettősmércét megint.
"meglehet tanulni úgy is együttélni, hogy az egyik többet a másik kevesebbet keres."
Nem, amugy nem lehet! Elég szar, amikor én mennék nyaralni minden fele, utazni, színházba, wellneselni, a csávo meg az átlagot sem keresi meg, es nem tud velem jönni.
Egyrészt, férjnél vagyok, (igen, ő keres ennyit, (valamivel többet)
Masrészt, baromira nem fair összehasonlitani kettőnk fizetését, ugyanis nekem van 4 év lemaradásom a két kisgyerek miatt, valamint fiatalabb is vagyok sokkal.
(Netto 500 körül keresek egyébként, 6 óraban)
Viszont, voltam szingli, és tudom, hogy baromi gáz, amikor a férfi, még annyit sem keres meg, mint én, pedig az én fizetésem elég szar...
Az ismerettségi körömben, mind ennyit keresnek az emberek. (Igaz, diplomás, nyelveket beszélő emberekről van szó)
Ezzel a legtöbb ember így van.
Aki nem, annak mindegy, csak legyen valaki mellette házvezetőnőnek, vagy ágyasnak.
Ez nem nagyképűség, szerintem ez az alap, amiből kialakulhat gyengéd párkapcsolat.
Én voltam olyan buta fiatalabbként, hogy összejöttem olyannal, akiről lerítt, hogy neki csak az számít, hogy legyen valakije, nem az adott személyt nézi. Romboló hatással volt rám.
Sokkal szimpatikusabb, ha valaki megismer és azt mondja, hogy na igen, tetszik, amit látok benned és megérsz annyit, hogy az egyedüllétem kényelmét feláldozzam érted. Én is ilyen vagyok, szelektálok. Nyilván nőként könnyebb helyzetben is vagyok ezen a téren, de engem egy helyes arc vagy kockahas ha lázba is tud hozni, párkapcsolatba nem tudna már belevinni, kell hozzá, hogy lássam a másikban az intelligenciát, könnyedséget, érzelmi stabilitást. Nem is értem, miért lett ez párhuzamba állítva az egyik válaszoló által az anyagi elvárásokkal, köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Kérdezö ez azért van mert 10 nöböl 9-nek borzalmas a természete és mindent puncival akarnak elérni és vàrják, hogy nekik alanyi jogon mindent járjon..
Nem csodálom, hogy ìgy érzed.
Na most majd lepontoznak a bosszuallo igazsagfobias nök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!