Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyképűnek hangzik, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyképűnek hangzik, ha azt mondom, hogy kevés nő tetszik igazán és kevés nővel tudok elképzelni komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Mert nem egyszer megkaptam ezt a nagyképű jelzőt. Csak szexelni több nővel tudnék, de együtt lenni hosszabb távra nem sokkal. Nagyképűség az, hogy szeretnék valaki mellett boldog lenni és majd családot alapítani?
2022. okt. 12. 08:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Miért ne válogatnál? Azért, mert van, akinek bárki jó? Még jó hogy válogatsz. Nem kell bocsánatot kérned, mert épp egy vékony nő tetszik.

4-es: a hölgy ezt hol olvasta? Téged senki nem választ, vagy mi bajod?

2022. okt. 12. 09:55
 12/30 anonim ***** válasza:
47%

Néha én is meglepődök, hogy mennyi nő nem jön be. Ha a városban azt nézem, hogy kit tudnék elképzeli magam mellett, akkor alig akad ilyen.

Ha van párom, akkor senki sem tetszik. Ha van kiszemeltem, akkor 100-ból 1-2, ha teljesen szabad vagyok, akkor sem találok 100-ból 5-nél többet.

2022. okt. 12. 11:11
 13/30 anonim ***** válasza:
37%

10

Dehogy is! En sem szégyenkezem amiatt mert nekem meg nem kell csóró pasi

2022. okt. 12. 11:19
 14/30 A kérdező kommentje:
#13 Cinizmusból jeles!
2022. okt. 12. 11:30
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem, végre egy értelmes férfi, aki nem akarja a fél világot.
2022. okt. 12. 12:30
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
Az ízlés nem annak a függvénye, hogy ki mit gondol magáról... az már nagyképűség, ha vki a neki nem tetsző nőkről bicskanyitogatóan nyilatkozik. De ha csak annyit mond, hogy kevés nő tetszik neki, na bumm. (mondom ezt nőként)
2022. okt. 12. 13:28
 17/30 anonim ***** válasza:
66%

14

Dehogyis cinizmus volt!

Komolyan nem szegyenkezem amiatt, hogy nem állok le csóró pasival!

Csak, míg en ezért el vagyok itélve, a férfiakat senki nem vegzalja amiert külsőseg alapján is dontenek

2022. okt. 12. 13:32
 18/30 GFman ***** válasza:
100%
#17 Dehogynem, a pasikat is leszólják azért, ha a külsőre mennek! De ezt meg sosem értettem miért. Ahogy korábban írtam én sem akartam sosem topmodell nőt, nem is jönnének össze velem, de azért kell, hogy külsőre is vonzónak találjam!Kell, hogy testileg is be tudjon gerjeszteni!Ettől függetlenül, lehet az a Nő másnak "csak" teljesen átlagos, nekem meg a tökéletes párom.
2022. okt. 12. 15:19
 19/30 A kérdező kommentje:
#17 Tudod az a különbség közted meg köztem, hogy nekem számít a másik személyisége, te leszarod, mert ha nem keres annyit amennyit a te kiskirálynő személyed elvár, akkor lehet akármilyen vonzó, jó személyiségű mehet a kukába, ezért te egy anyagias csajszi vagy akit el kéne kerülni. Még csodálkoztok, hogy sok férfi azon panaszkodik, hogy a nők anyagiasak? Te vagy az élő példa. Akinek nem inge ne vegye magára!
2022. okt. 12. 15:54
 20/30 anonim ***** válasza:
80%

19

Nekem is fontos a személyiség!

Tudod az a különbség közted meg köztem, hogy nekem számít a másik személyisége, te leszarod, mert ha nem VÉKONY MINT AMINT te kisKIRÁLY személyed elvár, akkor lehet akármilyen vonzó, jó személyiségű mehet a kukába, ezért te egy KÜLSŐDIGGER FÉRFI vagy akit el kéne kerülni. Még csodálkoztok, hogy sok NŐ azon panaszkodik, hogy a FÉRFIAKNAK CSAK A KÜLSŐ FONTOS! Te vagy az élő példa. Akinek nem inge ne vegye magára!

2022. okt. 12. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!