Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyképűnek hangzik, ha azt mondom, hogy kevés nő tetszik igazán és kevés nővel tudok elképzelni komoly kapcsolatot?
Miért ne válogatnál? Azért, mert van, akinek bárki jó? Még jó hogy válogatsz. Nem kell bocsánatot kérned, mert épp egy vékony nő tetszik.
4-es: a hölgy ezt hol olvasta? Téged senki nem választ, vagy mi bajod?
Néha én is meglepődök, hogy mennyi nő nem jön be. Ha a városban azt nézem, hogy kit tudnék elképzeli magam mellett, akkor alig akad ilyen.
Ha van párom, akkor senki sem tetszik. Ha van kiszemeltem, akkor 100-ból 1-2, ha teljesen szabad vagyok, akkor sem találok 100-ból 5-nél többet.
10
Dehogy is! En sem szégyenkezem amiatt mert nekem meg nem kell csóró pasi
14
Dehogyis cinizmus volt!
Komolyan nem szegyenkezem amiatt, hogy nem állok le csóró pasival!
Csak, míg en ezért el vagyok itélve, a férfiakat senki nem vegzalja amiert külsőseg alapján is dontenek
19
Nekem is fontos a személyiség!
Tudod az a különbség közted meg köztem, hogy nekem számít a másik személyisége, te leszarod, mert ha nem VÉKONY MINT AMINT te kisKIRÁLY személyed elvár, akkor lehet akármilyen vonzó, jó személyiségű mehet a kukába, ezért te egy KÜLSŐDIGGER FÉRFI vagy akit el kéne kerülni. Még csodálkoztok, hogy sok NŐ azon panaszkodik, hogy a FÉRFIAKNAK CSAK A KÜLSŐ FONTOS! Te vagy az élő példa. Akinek nem inge ne vegye magára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!