Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért lehet hogy valakinek megnézem a képét és nem tetszik, de találkozunk, beszélgetünk és megtetszik, viszont ezek után is ha még aznap megnézem a képeit elbizonytalandok? ⬇️ Mitől lehet ez a kettős érzés mostanában mindenkivel kapcsolatban?
Hogy kb külsőre kép alapján nem tetszik egyáltalán, viszont személyesen mégis megfog benne valami. De haza megyek, nézem a képeit és azt látom a képek alapján hogy nem tetszik. Viszont a találkozásnál jobban is teszett meg pláne a személyisége is.
Érdemes így belevágni bármi komolyba?
Az a legnagyobb baj, hogy mostanában minden egyes emberrel így vagyok akivel ismerkedek (pl egy hónapja)
Ez mitől lehet???
25n
Ne nezegesd a kepeit, en is voltam igy es banom h elhalasztottam lehetosegeket.
Sokan nem tudonak elonyos kepet kesziteni, az aranyok masak lesznek mint ahogy a szemed latja.
Ez sok mindentől lehet
-keresed benne a hibát hogy miért ne (akik félnek kapcsolatoktól azoknál általános)
-nagyon sokan szörnyű képeket csinálnak magukról pl exem kb semennyire se nézett ki úgy ahogy a képeken mert egyszerűen a telefonjának a fokális távolsága annyira rossz volt (és amúgy pont rossz irányba nézett ki a képeken)
Szerintem ha élőben tetszik akkor értelmetlen azon gondolkodni hogy a képek róla rosszak/nem tetszenek nem a képpel fogsz járni hanem a sráccal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!