Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátságot akartam, de most elbizonytalanodtam. Megmondjam ezt neki?
Társkereső oldalon ismerkedtünk össze. Chateltünk 1-2szer, jófej volt, cseréltünk képet, de külsőre nekem egyáltalán nem jött be. Úgy gondoltam minek húzzam az agyát, megmondtam neki, hogy nem az esetem és hogy nem tudnám elképzelni hogy több legyen köztünk. Meglepően jól fogadta, azt mondta semmi gond, én tetszem neki, de ha ő nekem nem arról nem tehet egyikünk se, nincs harag. Mondta, hogy attól barátilag dumálhatunk. Chateltünk még párszor és azt mondta találkozzunk. Kikötöttem, hogy nem bánom, de csakis barátilag egy kávé vagy valami, de nem randi. Azt mondta oké. Találkoztunk párszor azóta és hát...nagyon jófej, megkedveltem, kicsit döcögős néha a beszélgetés és alig ismerjük még egymást, de én hasonló gondolkodásúnak érzem mint amilyen én vagyok. Amikor először találkoztunk már akkor rájöttem, hogy a képek alapján nem jött be, de élőben nagyon is van benne valami ami tetszik, valami, amit nem tudok megmagyarázni. Nem tipikusan az esetem, de tetszik. A gond csak az hogy miután kikötöttem, hogy csak barátság nem tudom hogy hozzam fel ezt neki. Tudom, hogy én tetszettem neki élőben is, jelezte, de megtartotta a határokat ahogy kértem. Gondoltam nem agyalok és majd találkozunk párszor aztán alakul, de most pár napja eltűnt aztán egyszercsak rámírt és nagy lelkesen elmesélte, hogy találkozott valakivel. Igazából akkor esett le, hogy gáz van, mert nekem marha rosszul esett, persze nem mutattam ki, de... ráadásul nem vagyok benne biztos, hogy én ezt akarom. Volt valakim akire még mindig nagyon sokat gondolok, de szeretnék már tovább lépni. Nem tudom van-e jogom megmondani neki, hogy tetszik, mikor már van valaki akivel alakulgat neki, közben meg én nem is vagyok 100%ig biztos magamban?
Örülnék valami használható tanácsnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!