Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre szingli lett a csaj, aki már régóta tetszik, mennyi idő után startoljak rá?
És miből gondolod hogy aki régóta tetszik, annak te is tetszel?
Na meg lehet hogy más már rástartolt csak te nem tudod..
1. Szakíts a jelenlegivel.
2. Költözz el.
3. A lehető legfájdalommentesebb módon távolítsd el a heréidet, hogy leálljon a tesztoszteron termelése.
Biztosan nem startolt még rá senki, mert jóba vagyunk és mondta, hogy nincs senkije. Az meg, hogy én bejövök neki, az majd kiderül.
A mostani barátnőm a legelső és egyetlen. Soha nem csaltam meg, ellentétben vele, feljárkált más pasikhoz meg egyel smárolt. Akkor szakítottam is vele (egyébként akkor ismertem meg A NŐT, csak ugye akkor még volt párja). Én nem csajoztam szakítás után, a mostani csajszi az egyetlen, akivel el tudnám képzelni a dolgot. Exem közbe visszasírta magát, hetekig bombázott és úgy voltam vele, hogy oké, próbáljuk meg újra. Viszont a bizalmam nem jött vissza és nem is törődik velem. Tudom, hogy össze se kellett volna vele jönnöm, hibáztam, de én nem csaltam meg soha és mident megtettem a kapcsolatunkért. Ő sz*rta telibe a dolgokat, neki volt egyszerűbb félrelépni. Na mindegy, nem ez a lényeg most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!