Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Végre szingli lett a csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre szingli lett a csaj, aki már régóta tetszik, mennyi idő után startoljak rá?

Figyelt kérdés
Még egy kis szépséghibája a dolognak, hogy nekem van barátnőm és most költöztünk másik albiba. Viszont vele már régóta nem működik, nem is bízok benne, vele szakítani fogok vele megint. Szerintetek mi ebben a helyzetben a jó stratégia, hogy senki se sérüljön?
2022. okt. 1. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

És miből gondolod hogy aki régóta tetszik, annak te is tetszel?

Na meg lehet hogy más már rástartolt csak te nem tudod..

2022. okt. 1. 17:32
 2/11 Ghgj ***** válasza:
91%

1. Szakíts a jelenlegivel.

2. Költözz el.

3. A lehető legfájdalommentesebb módon távolítsd el a heréidet, hogy leálljon a tesztoszteron termelése.

2022. okt. 1. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miután szakítottál a barátnőddel. De ha vele amúgy is rossz már egy ideje, akkor nem értem, hogy miért együtt költöztetek és miért nem szakítottál már előbb. Rossz vele, de amíg nincs más, addig megteszi vagy hogy gondoltad?
2022. okt. 1. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Igazság szerint nem feltétlenül szükséges megvárni, míg a másik fél szingli lesz. Ha annyira jó vagy a csajnak, simán szakított volna miattad a pasijával.
2022. okt. 1. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Egy főnyeremény lehetsz. Aztán a majd öt is úgy hagyod el, ha kiszursz magadnak valaki mást? Egy két lábon járó piros zászló vagy…
2022. okt. 1. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Hát.. a nyomorék lelkivilágod semmilyen módon nem tud sérülni apám..
2022. okt. 1. 17:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Biztosan nem startolt még rá senki, mert jóba vagyunk és mondta, hogy nincs senkije. Az meg, hogy én bejövök neki, az majd kiderül.

A mostani barátnőm a legelső és egyetlen. Soha nem csaltam meg, ellentétben vele, feljárkált más pasikhoz meg egyel smárolt. Akkor szakítottam is vele (egyébként akkor ismertem meg A NŐT, csak ugye akkor még volt párja). Én nem csajoztam szakítás után, a mostani csajszi az egyetlen, akivel el tudnám képzelni a dolgot. Exem közbe visszasírta magát, hetekig bombázott és úgy voltam vele, hogy oké, próbáljuk meg újra. Viszont a bizalmam nem jött vissza és nem is törődik velem. Tudom, hogy össze se kellett volna vele jönnöm, hibáztam, de én nem csaltam meg soha és mident megtettem a kapcsolatunkért. Ő sz*rta telibe a dolgokat, neki volt egyszerűbb félrelépni. Na mindegy, nem ez a lényeg most

2022. okt. 1. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Hagyd el. Kicsit legyél egyedül, amíg osszeszeded magad, közben elkezdhetsz lazán ismerkedni/haverkodni a lánnyal de egyből ne gyertek össze, mert nem lesz jó vége a szakítás utáni érzelmi labilitasod meg az övé miatt.
2022. okt. 1. 18:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja persze nem akarom egyből leteperni meg rárontani, csak picit udvarolni neki. Amúgy is türelmes lennék vele, mert nagyon meg szeretném szerezni
2022. okt. 1. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
Azonnal, akár a barátnőd mellett is. Ha tényleg nagyon kell, mire várnál? Ha összejön, nyertél, ha meg nem, marad a barátnőd. Ha meg a barátnőd annak ellenére is kidob, hogy a másik nő nem jön össze, szimplán balf*** vagy.
2022. okt. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!