Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiborultam, és kiabáltam a feleségemmel és a kislányunkkal, hogy tudnám jóvá tenni?
Ma mentünk volna egy lefoglalt üdülésre, amire már nagyon vágytam. Sajnos reggelre belázasodott a kislányunk, 4 éves. Természetesen nem megyünk sehova... Megjegyzem, ha én gyerekként lebetegedtem attól még menni kellett a családi programokra, apám felpofozott ha ellenkeztem.
Eléggé kiborultam, elegem van már belőle, hogy nyaraláskor:
nem megyünk, a gyerek beteg
Baráti összejövötel, végre ráér mindenki:
Nem, mert a gyerek belázasodott pont aznapra
Ha már nincs szex (közöttünk alszik a gyerek, hétvégén ott van velünk folyamatosan, hétköznap nap közben meg dolgozunk...) legalább egy kis kikapcsolódást érdemelnék. De nem, mert a gyerek mindig addigra lesz göthös.
Szóval kiakadtam, kiabáltam (pedig nem vagyok alapból ilyen). Megvolt így az első igazi veszekedésünk is, és már lelkiismeret furdalásom van...
hogy tudnám ezt jóvá tenni?
Sokan felnőttként sem szeretnék egyedül aludni, miért is várják el egy gyerektől, akiben sokkal több a félelem és még nagyon kicsi??
A szexet máshol is meg lehet oldani, nem csak a hálószobában.
Lepontozni azért ti is tudtok, meg a gyerekről írni, hogy külön legyen, de az még nem esett le, ugye, hogy a gyereknek árt, hogy az apa kiakad és ki is fog a jövőben?
A szexhiány probléma, persze, hogy az, de az még nagyobb, hogy a gyerek előtt kiabált és rá is ordított. Akkor inkább váljon el, mert nem ez lesz az első eset.
És mi az összefüggés azzal, hogy valaki felnőttként sem szeret egyedül aludni? Semmi, az élet nem kívánságműsor és nem mindig úgy van minden, ahogy akarjuk. Ezt egy felnőtt már megtanulta, egy gyereknek meg a saját szintjén kell megtanítani mindent, köztük pl azt is, hogy a saját szobája és ágya azért van, hogy ott aludjon, hogy ott sem fog vele semmi rossz történni, hogy anya és apa ott van a mellett lévő szobában, bármikor át tudnak menni. Csak a gyereknek árt azzal, ha ilyen szinten nem választja le magáról, ebből lesz idővel az, hogy nem is hagyja önállósodni, mert jaj nehogy sérüljön a kis lelke. Az óvodában talán nem kell aludni? Dehogynem. Ott akkor mégis hogy alszik? Gyerekek milliói alszanak első perctől saját szobában, mindenféle lelki betegség meg egyéb baromság nélkül, csak egyesek szeretnek mindent is túldramatizálni, meg előszeretettel elfelejteni, hogy csak azért, mert született egy gyerek, az élet nem áll, nem szűnünk meg nőnek/férfinek lenni és a házasságot sem lehet évekre parkoló pályára tenni.
Kár ezt ragozni, aki elzárkózik a megoldás elől és kijelenti, hogy márpedig addig nincs semmiféle szex, amíg a gyerek ott alszik, ámde a külön szoba ötletéről sem akar hallani, az egyszerűen nem szereti a párját/házastársát. Az ilyet útjára kell engedni, aztán akkor aludhat 18 éves koráig is a gyerekével, ha az épp addig igényli. 🤷🏻♀️
“Göthös”
Atyauristen… remelem szegény no elmenekül a kislánnyal
Tényleg ennyire beszűkült mindenki fantáziája hogy csak a hálószában az ágyon lehet szexelni? 🤣
A kisebb lányunk 2,5 éves, bármikor jöhet velünk aludni ha úgy érzi hogy arra van szüksége. Sőt a nagyobb is be szokott bújni pedig 9 éves
Ti miért nem alszotok külön szobában a férjetektől/feleségetektől? Az ember társas lény basszus akár felnőtt akár gyerek.
El sem tudnám képzelni hogy a beteg gyerek miatt a férjem reggel így viselkedjen...undorító.
Elég sokáig kellene ahhoz teperni hogy ne legyen puskaporos itthon a hangulat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!