Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 37 évesen el akar kezdeni egy 5+3 éves egyetemet. Hogy beszéljem le?
Két éves gyerkőc mellett azért ne maradjon ki 8 évet, az nem úgy működik, hogy csak löksz neki 200k-t pléhsztésönre vagy mozira, aztán nem látod vagy fél évig...
Még ha nagy lenne a gyerek, meg az asszonykád hitelmentes... Szép ez a támogasd dolog, de a dolgok jelen állása szerint dióhéjban arról van szó, hogy te valósítsd meg az ő álmait a magad és a gyereketek rovâsára. Arra meg mi a garancia, hogy nyolc év múlva nem utálja majd ezt is, mint a xart...
Minden esetre nem lennék a helyedben. 😬
22-essel értek egyet.
A másik meg az, hogy én "csak" adótanácsadóit és utána adószakértőit végeztem úgy, hogy 36 évesen kezdtem (6 éves gyerek és férj mellett), és bizony azt az időt azért megérezte a kis családom. Heti 3-szor a férjem ment érte az oviba/suliba 3 éven keresztül, aki maga is vállalkozó, pénzben is megéreztük. Tanulnom is kellett nyilván, addig a munkám is kevesebb lehetett (én is saját vállalkozásban dolgoztam, könyveltem itthon).
És nekem még a szakmámba vágott, tehát végülis nem utána kellett megkapaszkodnom a pályán, mert már benne dolgoztam sok éve.
Azért szép,szép, hogy élethosszig tanulni, de mondjuk a kérdező felesége 45 évesen pályakezdőként max. kávét főzhet, ha fel is veszik. Sokkal jobban a fiatalokat részesítik majd előnyben, mondjuk a 25 éveset a 45 éves helyett. Azért a realitással szembe kell nézni.
Ez felmerült korábban. Idéntől már nem lehet estin, levelezőn csinálni az OKJ-s iskolákat. Csak rendesen, iskolaszerűen. Ő viszont dolgozik, így ez nem fér bele. A jogi egyetem kéthetente lenne pénteken és szombaton, az viszont megoldható.
Nem tudom jobban elmagyarázni, itt le van írva: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!