Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 37 évesen el akar kezdeni egy 5+3 éves egyetemet. Hogy beszéljem le?
Ra kell beszelni, nem le :)
36F incel
Nem kell az engedélyem, tanulhat, ha akar. De én nem helyeslem, mert félek a napi gondoktól. Jobban keresek mint ő, de azt nem tudom biztosítani, hogy ne kelljen dolgoznia! Munka és a család mellé kellene ilyen terhet magára vennie. A házimunkát most is ketten visszük, de én többet nem tudok vállalni, mert akkor meg a munkából kellene visszafognom.
Hozzáteszem: még a jogosítvánnyal is szenvedett.
Tudod én kb ugyanott vagyok pozícióban, ahol Te - csak nálam a férjem teszi ezt, amit a feleséged szeretne. 3 gyerekünk van (plusz neki az előző házasságából kettő), külföldön nagymenő menedzser egy multinál. És már a 7.diplomáját szerzi, idén a Dublini Egyetemre iratkozott be egy egészen más irányra, mint amit most csinál - az előző képzése is hasonló irányban volt, csak at a Columbián végezte tavaly.
Nagyon nagyon sok lemondással jár, valóban az ilyesmi. De azért vagy a férje, h támogasd. Igen, valszeg lóf.szra sem lesz együtt időtök - de a feleséged boldog lesz! Nem is hinnéd, mennyit számít egy támogató Társ - szárnyakat ad! (Tudom, mert velem megtette ugyanezt a férjem, amikor lovasedzőnek tanultam és minden hétvégét suliban töltöttem és ő vigyázott a kölykökre - vagy amikor egy hetes edzőtáborokba utaztunk.)
Úgyhogy ha szereted és fontos Neked a feleséged, akkor támogasd. Mindenben.
13, gratulálok a férjednek és neked is. De a férjed már most egy menedzser, gondolom a diplomáit tudja használni. A feleségem nem jogi pályán dolgozik. Ha minden jól megy, 42 évesen akar bojtár lenni? 45 évesen akar kezdő ügyvéd lenni? Realitás ez?
Azért vagyok a férje, hogy támogassam, ezt meg is tettem, mint írtam korábban.
Tényleg mindig mindent írjak le újra és újra?
- NEM a tanulással van gond!!!! Azzal van gond hogy jogi egyetemre menne, ami mindennel együtt 8 év kőkemény tanulás!
- Eddig is támogattam! Két év alatt megcsinálta a jogsit és két nyelvvizsgát! Én segítettem, hogy legyen ideje eljárni vezetni és órákra.
- Tanulhat ha akar! De nem egy ilyen szakon nem érdemes szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!