Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem 37 évesen el akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem 37 évesen el akar kezdeni egy 5+3 éves egyetemet. Hogy beszéljem le?

Figyelt kérdés
Nem lassan 40 éves kell észbe kapni szerintem. Úgy érzem kapuzárási pánikja van és most akar bepótolni mindent amit nem ért el fiatalon. Mit mondjak neki?

2021. jan. 2. 14:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/155 anonim ***** válasza:
68%
Közeli ismerős 55 évesen járt Pécsre Pestről jogi egyetemre. Meg tudta csinálni. Én is 38 évesen kezdtem amit, álmai ugyanis vannak az embernek! Eddig miattad feladta ezeket, és most látja úgy hogy végre ő is számíthatna az életben! De egy ilyen beteg ember miatt kár volt eddig halogatnia! Nem hogy inkább támogatnád te phasz! Előbb szült neked gyereket! Fordítva b....szhatnád az egész életedet!
2021. jan. 6. 11:16
 82/155 anonim ***** válasza:
84%
Ha más képzésről lenne szó, azt mondanám hajrá neki, de a jogihoz? Kizárt... Az már füst.
2021. jan. 6. 11:34
 83/155 anonim ***** válasza:
100%

Ha beleilleszkedne az eddigi pályafutásába, azt mondom, oké.

Lehet itt jönni példákkal, nekem is volt olyan ismerősöm (nő), hogy 64 évesen diplomázott egy gazdasági főiskolán, utána együtt jártunk adótanácsadóira majd adószakértőire (ez még +3 év volt). De ő eleve egy mérlegképes könyvelő volt, és eleve államháztartásban dolgozott, és ott is folytatta, csak a diploma és egyéb végzettségek miatt jóval több pénzért, és meg is dobta a nyugdíját is.

De teljesen új pályát kezdeni 45 évesen, nulláról indulva, ifjú titánokkal megküzdve a munkaerőpiacon, hááát....

2021. jan. 6. 12:52
 84/155 anonim válasza:
100%

Én megértem a kérdező problémáját, természetes tart tőle, hogy nehezebb lesz megoldani a mindennapi életet.

Ettől függetlenül nekem is van jogi karon szaktársam, levelezőn meg még több, aki közel negyven éves és most kezdte el a kart. A vizsgaidőszakokat leszámítva, levelezőn nem lesz vészes, tud mellette dolgozni, szóval én azt tanácsolnám, hogy győzd meg magad, hogy nézd az ő érdekét. Ha ezt szeretné és anyagilag is megtehetitek, akkor vágjon bele, mert sokkal rosszabb úgy élni, hogy nem próbálta meg, minthogy megpróbálja és úgy jön rá, hogy nehéz.

2021. jan. 6. 13:41
 85/155 anonim ***** válasza:
35%
Te egy barom vagy ő pedig jól teszi hogy tanul. Lehet jobban jár ha nem nyugszik bele az életbe és majd idővel fogja a gyereketeket és lelép de nem a "képzetlenséged" hanem az egyszerű és együgxűséged miatt...
2021. jan. 6. 17:05
 86/155 anonim ***** válasza:
87%
Miért baj, ha tanulni akar? Tanulni sosem késő.
2021. jan. 6. 18:20
 87/155 anonim ***** válasza:
13%
Az ilyen nőknek, és ezt jóindulatból írom, nem kéne házasodniuk. Most boldog élete lenne, nem pattogna ott egy faszi és nem bőgne egy kölyök. Sok nő elveszik a házasságban.
2021. jan. 6. 21:47
 88/155 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszolóknak írom:

Bár én még nem látom, hogy ez a mindennapokban hogy fog kinézni, a feleségem beadja a jelentkezését. Mivel fizetősre menne, az eddigiek alapján fel fogják venni. Sajnos nem tudok lelkesedni. Ha bármilyen más szakot, rövidebbet, könnyebbet választ, akkor igen, de így nem. tartok tőle hogy ki fog bukni és nekem kell majd rendbekapni őt, pszichológushoz küldeni (munkahelyi gond miatt már volt rá példa), a család fogja megsínyleni ezt a tapasztalatot. Mert ha a nejem padlóra kerül akkor onnan általában jó sokáig nem áll fel.

2021. jan. 7. 16:19
 89/155 anonim ***** válasza:
42%
Hát nem lesz könnyű dolga a feleségednek. Nem a jogi egyetem miatt, hanem miattad.
2021. febr. 6. 22:01
 90/155 anonim ***** válasza:
51%
Munkához kell neki feljebb lepcsozni vagy random kitalálta csak?
2021. febr. 11. 07:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!