Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 37 évesen el akar kezdeni egy 5+3 éves egyetemet. Hogy beszéljem le?
Nem értem a problémát. Sose késő továbbképezni magunkat. Szerinted a világ is statius és az a tudás, amit összeszedtél mondjuk 15 éve, idjét veszti? Sose tudni, mikor kell új munkahelyen, más szakmában helytállni.
Idióta, aki azt hiszi, hogy nem kell folyton képezni magunkat. Még nagyobb idióta, aki vissza akarja tartani a párját.
Nem frusztrál. Így hogy mindketten dolgozunk és van egy kicsi gyerekünk, így sem könnyű a napi életünk. Hová szeretné beszuszakolni ebbe a nagyfokú tanulást? Vagy majd fizethetem a képzést és vághatok egy pofát ha bukdácsol? Sajnos az nem fér bele hogy nappalira menjen, úgy biztosan könnyebben menne neki, ő levelezőre íratkozna be.
Leírtam mennyi mindenben támogattam! Bármilyen REÁLISABB cél elérésében támogatnám ahogy tettem eddig ez. De ez nem reális!
Sehogy.
Neked kéne észbe kapni, hogy 37 évesen még nincs vége az életnek.
Őt meg sajnálom, hogy egy ilyen önző zsarnok a férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!