Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?
Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)
Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!
De ha nem szolsz bele a dolgaba, miert akarsz beszelni vele errol? :D
Az egy dolog hogy egy valamiben esetleg segitettel de az nem azt jelenti, hogy mindennel kapcsolatban velemenyt kell nyilvanitanod, ami nem tetszik.... :D
Már nem akarok!
Meggyőzött mindenki!
Megyek és felakasztom magam mert ilyen sz*r ember vagyok!
Erre rámutatott mindenki!
Örüljön mindenki hogy egy tökéletlen emberrel kevesebb lesz!
Mert itt minden válaszoló tökéletes volt!
Ha valóban felfogtad és nem csak a témát akarod lezárni, akkor hatalmas tapsvihar, gratulálok, hogy sikerült eljutnia az üzenetnek hozzád.
A ruhát ne hasonlítsd ehhez, ugyan is egy ruha teljesen más tészta! Sokan nem úgy látják magukat, mint mások. Én se igazán tudom tükörben megállapítani, hogy milyen, előnyös-e. Nekem is szükségem van más véleményére, vagy legalább arra, hogy lefotózzam és úgy nézzem meg, hogy jól áll-e, mert a tükörkép teljesen más, főleg, ha torzít a tükör. Az, hogy egy dologban kikérik a véleményedet, nem jelenti azt, hogy esküvőszervezőnek léptél fel.
Azon meg ne durrogj, hogy még azután is írnak, hogy te offoltad a témát, mert ilyen az internet. Ha szabadjára engedsz egy témát, akkor fogadd el, hogy az emberek addig pörögnek rajta, amíg a véleményüket ki nem mondták 100%-ig.
Az egy dolog!
De leírni hogy undorító vagyok stb. azért az gáz!
bőven elég annyi hogy ne szóljak bele!
De itt néha tényleg annyira átmennek az emberek pocskondiázó stílusba hogy a másiknak kedve támad eret vágni magán! És még örülnek is maguknak!
Lenyugodtam!
Remélem szebbé tettem azok napját akik elmondhattak minden gerinctelen féregnek!
De ha csak leírjuk, hogy ne csináld, attól még meggyőzve nem leszel.
Senki nem mondta, hogy mi tökéletesek vagyunk, sőőőőt. Itt elég sok problémás ember van. Itt azzal van a baj, hogy te nem vetted észre, hogy szembe mész a forgalommal, és még te dudáltál.
Ha érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!