Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)

Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!

#zene #lagzi #DJ vagy zenész
2015. márc. 30. 08:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy meg van egy olyan érzésem, hogy kicsit túlságosan beleéled magad a barátnőd esküvőjébe, de tartsd észben, hogy nem a sajátodat szervezed, akármennyire is szeretnéd! Sok barátnő akinek kikérik a véleményét, vagy esetleg besegítenek, el tudják felejteni, hogy mi is a feladatuk. Nem a te esküvőd lesz. Ha te a sajátodra meghívod a 100 tagú cigányzenekart, hát legyen. de az sem jelenti azt, hogy hatalmas buli lesz, ha a vendéged 3/4-e nem az a bulizós fajta.
2015. márc. 30. 08:56
 12/120 anonim ***** válasza:
100%

"Mint írtam Ő is mondta mindenki húzta a száját mikor meghallották hogy DJ lesz! Akkor?"

Akkor majd megolja ö maga, mások beleszólása nélkül.

Mellesleg egy jó lakodalomban nem a kaja/pia a meghatározó, hanem az emberek.

Az én lakodalmamon sem volt mulatós zene, mégis jól érezték magukat az idösebbek is. Igaz, nem is csak "modern" zene volt, hanem vegyesen többféle, de azért nem igénytelen.

A menyasszonytáncot is meg tudtuk oldalni másként, klasszikus slágerzenével, és az az idösebb korosztály is tudott erre is táncolni.

Ahoyg már többen írták: az esküvö és a zene szervezése a fiatal pár döntése, ök úgy szervezik, ahogy nekik tetszik.

Neked CSAK AKKOR van beleszólásod, ha megkérdezik a véleményedet. AKKOR elmondhatod, de ezután is TÖLÜK fögg, hogy ebböl megfogadnak-e valamit vagy sem.

2015. márc. 30. 08:56
 13/120 A kérdező kommentje:
Azt azért tisztázzuk nekem már megvolt a lagzim! nem a sajátom helyett akarom megszervezni!
2015. márc. 30. 08:59
 14/120 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez nem a TE lagzid. Majd a sajátodat olyanra csinálod amilyenre akarod. Vagy ha már volt, akkor megvolt a lehetőséged, hogy ott ötletelj. A "tanácsot adni" pedig nem egyenlő azzal, hogy "majd én megmondom a tutit, és pont"
2015. márc. 30. 09:02
 15/120 A kérdező kommentje:

Jó tökmindegy, végig se olvassátok amiket kommentbe írok!

Én nem azt mondtam hogy a 100 tagú cigányzenekartól lesz jó a lagzi.

Mindegy kár volt kiírni mert mindenki csak támad!

Kár is ezen az oldalon az időt pazarolni! Ha válaszolok egy kérdésre és nem a kérdezővel értek egyet lepontoznak. Ha kérdezek és nem a válaszolókkal értek egyet letámadnak! (De legalább én nem pontozok le senkit)

2015. márc. 30. 09:06
 16/120 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Lehet, hogy igazad van. Megemlítetted a rokonodnak, ezzel elmondtad a véleményed. Ha sz.r lesz a lagzi a zene miatt, az már az ő dolga. Szerintem ne nyomulj tovább.
2015. márc. 30. 09:17
 17/120 anonim ***** válasza:
83%

Ha nekem valaki ilyen akaszkodós módon belepofázna az esküvőmbe, visszakérném a meghívót.

Ő dolga, ne rontsd már el az esküvőjét.

2015. márc. 30. 09:29
 18/120 anonim ***** válasza:
100%

én azt mondom, hogy most úgy sem tudsz mit csinálni. Nem fog változtatni a menyasszony. Lehet ennek anyagi oka is. ( csak feltételezem, hogy esetleg a dj kevesebbért jön, vagy ismerős stb..) tehát változtatni nem fog. Szerintem hagyd rá a dolgot. Tudom, hogy jót akarsz de hidd el néha jobb nem belefolyni a dolgokba. Én is úgy képzelem el ezt a dj-s esküvőt, hogy tud ő mindenféle számot játszani. Nekem mondjuk eszembe sem jutott előre megszerkeszteni a lejátszási listát. De ha látja a lagzin a menyasszony hogy hűha nincs hangulat, nem táncol senki, akkor még mindig szólhat a dj nek hogy dobja fel a bulit és kezdjen el más számokat is játszani.

Szóval szerintem ne akard meggyőzni, nehogy összekapjatok rajta.

2015. márc. 30. 09:29
 19/120 anonim ***** válasza:
32%

A lakodalomban NEM az ifjú pár ízlésének megfelelő zene kell, hanem olyan, amit a vendégek szeretnek! Az ifjú pár vendéglátó! Miért felejtik el ezt sokan?

A mai zenéket sokszor még zenének sem lehet nevezi, csak zajforrásnak.

2015. márc. 30. 09:32
 20/120 A kérdező kommentje:
17-es akkord kérd vissza!
2015. márc. 30. 09:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!