Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen zene szólt a lagzitokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zene szólt a lagzitokon? Milyen játékok voltak a vacsora után lagzin?

Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
5 fős zenekarunk volt, vegyesen játszottak modern és mulatós zenét. Nem voltak játékok, nekünk azt mondta a vőfély, hogy ha látja, hogy jó a hangulat, táncolnak az emberek, akkor nem szakítja meg játékokkal, csak akkor, ha kezdeni leülni a buli.
2015. márc. 18. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Jatekok??? Egy eskuvon??? Nem mulatni szoktak? Mi lesz neked, jatszotered?
2015. márc. 18. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi még csak tervezzük.

Nem lesz nagy dajdaj az esküvőnkön, abban sem vagyok biztos, hogy lesz-e zene, mivel csak egy ebéd lesz, semmi vacsi, éjféli töltöttkáposzta, buli hajnalig stb. Ha lesz, akkor magnóról megy majd a zene, és swing, funky lesz plusz a párommal kedvenc zenéinkből a táncolhatóbb fajták. Játékok... hát max. házaspárbaj, az még aranyos, persze, ha lesz rá idő... a többi játékot, amit hallottam, nagyon dedósnak és ízléstelennek érzem (az ilyen görgessük fel a tojást a vőlegény nadrágszárán meg a tartsa oda a répát a vőlegény a nadrágjához - "stratégiai helyre"-, a menyasszony meg térdeljen le, és harapjon bele... off: én ezen csodálkozom, hogy ez egyes helyeken hagyományos lagziban vicces, de ha ugyanilyen mozdulatokat színházi előadáson vagy a tévében látnak, akkor már fertő...)

2015. márc. 18. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
2 fős zenekar volt, hagyományos lakodalmas, mulatós, retro, régebbi lassú zenék szóltak. Játékot csak akkor akartunk bevetni, ha laposodik a hangulat. Volt egy gyors menyasszonyrablás, visszatérve egy bolondmenyasszony akart a helyembe lépni, aki egy "gyönyörűen" felöltöztetett férfi volt. Vissza kellett táncoltatni hozzám a férjemet. Már menyecskeruhában voltam, mikor vonatoztunk egyet. Készült egyébként sok mindennel a vőfély, de jó kis mulatós bagázs volt. :)
2015. márc. 18. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:

60-70-80-90 évek beli slágerek, magyar és külföldi egyaránt, 5 fős zenekar által előadva.

Hát ha jól emlékszem volt pár társasjáték, meg kifestő.

2015. márc. 19. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!