Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zene szólt a lagzitokon? Milyen játékok voltak a vacsora után lagzin?
Mi még csak tervezzük.
Nem lesz nagy dajdaj az esküvőnkön, abban sem vagyok biztos, hogy lesz-e zene, mivel csak egy ebéd lesz, semmi vacsi, éjféli töltöttkáposzta, buli hajnalig stb. Ha lesz, akkor magnóról megy majd a zene, és swing, funky lesz plusz a párommal kedvenc zenéinkből a táncolhatóbb fajták. Játékok... hát max. házaspárbaj, az még aranyos, persze, ha lesz rá idő... a többi játékot, amit hallottam, nagyon dedósnak és ízléstelennek érzem (az ilyen görgessük fel a tojást a vőlegény nadrágszárán meg a tartsa oda a répát a vőlegény a nadrágjához - "stratégiai helyre"-, a menyasszony meg térdeljen le, és harapjon bele... off: én ezen csodálkozom, hogy ez egyes helyeken hagyományos lagziban vicces, de ha ugyanilyen mozdulatokat színházi előadáson vagy a tévében látnak, akkor már fertő...)
60-70-80-90 évek beli slágerek, magyar és külföldi egyaránt, 5 fős zenekar által előadva.
Hát ha jól emlékszem volt pár társasjáték, meg kifestő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!