Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 hetes terhesen lesz az esküvőm, közepes felhajtással, vacsora, zene, kb 50 fővel. Volt már más is ilyen cipőben itt? Hogy bírta a mama és a baba?
Meg csak 23 hetes vagy
Nalad meg nem jonnek elo olyanok mint a 9 honaposoknal
:)
Orulj neki es kesz ;)
"Nem, te vagy az univerzum első várandós menyasszonya..."
az volt a kérdés, hogy az itteni válaszadók közt volt-e ilyen, és hogy viselte... ha nem tudsz értelmeset írni, minek válaszolsz egyáltalán???
""Nem, te vagy az univerzum első várandós menyasszonya..."
az volt a kérdés, hogy az itteni válaszadók közt volt-e ilyen, és hogy viselte... ha nem tudsz értelmeset írni, minek válaszolsz egyáltalán???"
Még jó, hogy te pontos beszámolót adtál ezirányú élményeidről, velem ellentétben...
De íme: van már szinte ugyanilyen kérdés is válaszokkal:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=esk%FCv%F5+k..
azért nem ugyanilyen kérdések vannak, hanem inkább a ruhával, alkohollal, frizurával, cipővel, vagyis inkább a szervezéssel, külsőségekkel kapcsolatos kérdések...
engem pedig pont az érdekelt volna, hogy belsőleg ki hogyan élte meg, mennyire fáradt el, szorította a ruha/cipő, esetleg bánta meg, vagy utána fel sem bírt kelni, annyira kimerült a sok izgalomban és az egész napos helytállásban.. vagy simán helytállt, hiszen alkohol nélkül is lehet jól érezni magunkat, "limbó hintó" nélkül is lehet táncolni... és a pocaklakó pedig vette az akadályokat, hiszen a mamája jól érezte magát...
mindenki számára nagy nap az esküvője napja, akár állapotosan, akár annélkül, fárasztó, izgalommal teli, stresszes, de ugyanakkor nagyon boldog és egyedülálló esemény...
azért köszönöm a hozzászólásokat...
A barátnőm 21 hetes kismama volt az esküvőjén. (én akkor 32 hetes és volt egy 36 hetes kismama is)
35 fok volt, polgári majd egyházi szertartás (nem gyalogoltunk), utána vacsora és zene-tánc kb. hajnali 2-ig. Nagyon jól bírta a menyasszoy, pedig abroncsos ruhája volt és meleg volt, de szuper volt az egész lagzi. Sokat táncoltunk, éjfélkor pihentünk egy kicsit, amikor átöltözött a menyecske ruhába, én segítettem neki, akkor leültünk a hűs szobába egy félórára pihenni, beszélgetni, hogy milyen jól sikerült a lagzi, a hangulat.
Elfáradtunk, nem mondom, de gondolom minden más vendég is, de összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!