Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vannak itt olyan parok akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan parok akiknek nem volt lakodalmuk hanem csak a szertartas (ok) utan egy vacsora? Hogy alltak hozza vendegek? Miert nem volt lakodalom?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Templomi,polgári majd szűk családi körben étteremben vacsora halk zenével,aztán mindenki haza,nekünk ennyi volt.

Miért csak ennyi? Nem szeretjük a felhajtást,se a lagzikat,és a család se olyan,hogy lehetne,előtte éveken már bebizonyosodott.Ráadásul pénzkidobás az egész,inkább elmentünk olyan helyre nászútra,ahova ha lagzit tartunk,nem tudtunk volna.

Vendégség lázongott előtte (csak szűk család volt),hogy hát lagzit illik,meg 100 vendéget,kajátcsomagolni,stb,stb.

De nem érdekelt,mi napunk,nekünk igy volt jó.

2013. ápr. 10. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyen volt, csak nem vacsorával, hanem ebéddel. Azért nem volt lagzink, mert utálunk táncolni, így életünk egyik legszebb napján sem akartunk :) Mindenki elfogadta, nem volt olyan, aki emiatt nem jött el. 11-től volt a vendégvárás, 12-től a szertartás, 13:30tól kezdtük az ebédet, késődélutánig tartott az esküvő, a tortázás után hazaindultunk (illetve mi nászútra). Olyan 64 fő volt az ebéden (szertartáson olyan 90), a vidékiek még örültek is, hogy nem kellett szállás, hanem haza tudtak időben menni.
2013. ápr. 10. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Nekünk se volt lagzink.Semmi értelme.Tényleg pénzkidobás,meg csak idegeskedés az egész,hogy mindenkinek megfeleljetek!

Mi 16-an voltunk,és nagyon jó volt.Vacsorának indult de hajnali 3-ig tartott:-)Nem bánom,hogy nem voltunk 100-an!!!

Meg nem ezen múlik a boldog házasság!!!Sokan vannak akik 200-300 fős lagzi után fél éven belül elválnak!Na van értelme a nagy pénzdobálásnak!!!

2013. ápr. 10. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk májusban lesz az esküvőnk.Nem lesz lagzi.Sőt maga az esküvő is pénteken lesz.Utána lesz egy ebéd és ennyi.Összesen 16 leszünk.Felesleges pénzkidobásnak tartom az egészet.Így is csak a gyűrű 33 ezer Ft, a terem ahol az esküvő lesz 7500 Ft, a kaja 3000Ft/fő, a ruháink 55 ezer és még nincs meg minden.
2013. ápr. 10. 14:14
 5/9 anonim válasza:
100%
polgári szertartás, meg egy ebéd...igazán ki se öltöztünk...miért nem lakodalmaztam?? mert őszinte ember vagyok...nem minden rokonomat hívtam volna meg, és bizonyára a nem-meghívottak megkérdezték volna, hogy miért, és akkor nem hazudtam volna...mert idegesítenek...és a családom rohadt nagy, a férjemé még nagyobb...és különben is minek? hogy utána dög unalmas esküvői videókat nézegessük részeg rokonokról minden családi összejöveteleken??vagy hallgassam évekig, hogy a gyuriék csak 20 ezret adtak, a kovácsék, meg 50-et??..inkább 30 olyan emberrel töltöttem ezt a napot, akik szívből örültek a boldogságunknak, és amúgy is akkor is lehet rájuk számítani, ha melózni kell, nem csak, ha ingyen piát osztanak...ugyan ráfizetés volt, mert nem volt menyasszony-tánc, de kit érdekel, marha jól éreztük magunkat!
2013. ápr. 10. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volt templomi és polgári szertartásunk, de lakodalom az nem. Nekünk is fellázadtak, mikor a meghívót adtuk át és szerepelt benne, hogy "csak" vacsora lesz. Egyik rokonom rendesen kikelt magából, de akkor ő hogyan fog táncolni, meg nem lesz éjféli kajálás stb. A mi vacsoránk az étterem zárásáig tartott, azaz este 10-ig.

Férjemnek nem élnek a szülei, nekem is csak apukám van. Nem volt kedvünk nagy cécót csinálni, mikor amúgy sem volt se búcsúzás a szülőtől, se lánykikérés, se köszönet a szülőknek. Nem az igazi már semmi, ha nincs ott anyukád, akit a legjobban szerettél, akire felnéztél, nem tudod megölelni, megpuszilni, nem tudsz neki köszönetet mondani amiért felnevelt, még csak elbúcsúzni sem tudtam tőle.

Sógoromék is belázadtak, hogy lehet ilyen helyen tartani a "lakodalmat" stb. Cserébe ugyan eljöttek, de nem öltöztek ki. Farmerban és hétköznapi ingben volt. Nekem ez rosszul esett. De mit lehet tenni? Nem a rokonok kedvére kell tenni, hanem a saját kedvünkre. Nem?

De végülis mindenki jólérezte magát és egy rokonom szemtől szembe bocsánatot kért, nem hitte volna, hogy ilyen jól elsülhet egy vacsora.

2013. ápr. 10. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szertartást követően szűk családi vacsora, 14-en voltunk összesen. Nem volt gondja vele senkinek. Nem volt lakodalom, mert nem szeretek parádézni, 5 év együttélés után meg pláne nem.
2013. ápr. 10. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is csak egy vacsora volt,zene is volt aki akart táncolhatott is ,de kb 20 an voltunk,nagyon jó volt,nem is akartam soha lakodalmat,nekünk ez igy volt jó,és nem költenék annyi pénzt sem,inkább magunkra költöm amit tényleg szeretnénk szeretünk,és nem is tudtam volna 200-300 embert meghívni,nincs ennyi barátom ,rokonom.
2013. ápr. 10. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nem csak lakodalom nem volt, de meg sem hívtunk senkit a szertartásra sem. Csak a tanúkat. Nagyon jó volt így!
2013. ápr. 11. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!