Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahol nincs menyasszonytánc csak vacsora, mikor adják oda a vendégek a borítékokat és az ajándékokat?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 12:52
1/19 anonim válasza:
Nálunk volt tánc, de volt akitől ajándékot kaptunk, mivel volt vőfélyünk, ezért ő bemondta, a vacsora előtt, mikor ott molyoltunk csoportképekkel, meg koccintásokkal, hogy most van az az időpont, mikor az ifjú párnak át adhatják az ajándékot a vendégek.
Valami időpontot ki kell találni és el kell mondani, mert különben csak szenved mindenki, hogy de mikor menjen oda és hogy, és hova tegye stb.
2/19 anonim válasza:
Nálunk nem volt tánc, se vőfély, vacsora végefelé mindenki talált magának egy megfelelő időpontot, amikor odajött az ajándékával köszönteni. Amúgy megteheted, hogy előkészítesz egy asztalt az ajándékoknak.
3/19 anonim válasza:
2-es ez nyilván függ attól, hogy hányan vagytok, mert az 50-60 emberrel ez már bajos, hogy majd mindenki talál magának időpontot. Lehet neked fel se tűnik, de a vendégeknek szar ám, mikor ott szorongatják amit adnának az asztal alatt és akkor nézik, hogy na mos, na most, na most oda tudunk menni, áááá basszus leült hozzájuk a Kati néni, az lesz vagy fél óra.
4/19 anonim válasza:
2-es vagyok, nálunk 50-en voltak. Azért mondtam az asztalt, hogy ne kelljen szorongatni, hanem lerakhatják.
5/19 anonim válasza:
Értem, de mire odajut addig hova teszi. Már gondolom a vendégek nálatok se csak lelökték egy szó nélkül, hanem odamennek, odaadják, puszi-puszi, gratulálnak, örültök egy sort stb. hogy AZTÁN hova van téve az egy más kérdés.
6/19 anonim válasza:
Aki meg borítékot ad, az is csak úgy leteszi az asztalra, ja persze. Én nem tenném le, mert csúnyán pórul járhat az ifjú pár.
7/19 anonim válasza:
Kedves 6-os, azért egy boríték elfér a kis elegáns retikülben is!
8/19 anonim válasza:
Nálunk sem volt vőfély, a sógorom (aki a párom tanúja volt) koordinálta az eseményeket. Még a szertartás előtt bemondta, hogy a szertartás után illetve az ebéd előtt fogadjuk a gratulációkat és az ajándékokat, mindenki akkor adta. A sógornőm ott állt mögöttünk a táskájával, hogy el tudja tenni a borítékokat, illetve egy asztal volt kikészítve a tárgyi ajándékoknak. Nem volt kavarodás :)
9/19 anonim válasza:
7. Akkor most már végképp nem értem. Arról volt szó, hogy asztalra kell tenni az ajándékot nem? Elviszem a kis elegáns ridikülben a borítékot az asztalig, aztán ott leteszem. És utána meg azt lesem, mi történik a borítékkal.
10/19 anonim válasza:
8. Ezt már viszont értem, és tökéletesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!