Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen esküvőhöz? Elegáns vacsora lagzi nélkül?
Sziasztok, jövő május végére tervezzük az esküvőnket, 25 évesek leszünk mindketten. Mindketten utálunk táncolni, és nem szeretnénk az esküvőnkön kényszerből olyat, ami tényleg kényelmetlen nekünk. Szóval, szerintetek ez így milyen lenne, tudnátok élvezni? :)
-kb. 65 fő, rokonok, pár legjobb barát.
-ruha : [link]
-helyszín: kastélypark Bp közelében, ha kell tudok buszt szerezni ami kivisz mindenkit. A termet hófehérben gondoltam el, egy kis arany, bézs :) Egyszóval elegáns de viszafogott. [link]
-zene: a vacsora közben valami kis 4-5 fős zenekarra gondoltam akik inkább klasszikus zenét játszanak, jazzt, valami kis könnyed.
-kaja: sok fogás, az evés elhúzódna 3 órát kb. inkább sokféle kis adagot szolgálnának fel, közben beszélgetés, koktélok :)
És ennyi lenne. 6 körül találkozunk, templomi esküvő, utána a vacsora, 10-11kor pedig megköszönnénk hogy eljöttek és indulnánk a nászutunkra.
Mit szóltok? Nagyon "haragudnátok" hogy nem lesz menyarablás meg nagy mulatós táncolás?
Ha neked ez tetszik, és így éreznéd jól magad, akkor hajrá. Egyedül a ruha nem jön be nekem, de kb semmi közöm hozzá :) Biztosan lenne olyan, aki húzná rá a száját, de szerintem kizárt, hogy mindenkinek megfelelőt tudnátok csinálni.
Ha te így azt mondod, hogy oké, a párod támogat és anyagilag is megengedhetetitek magatoknak, akkor csak annyit mondok: sok boldogságot és jó szórakozást. Én tuti örülnék annak, ha ilyen esküvőre hívnának (én a táncolósokon is csak ülök és beszélgetek, sőt szerintem a saját lagzimon se fogom annyira ropni).
Szerintem tökéletes, én sosem szerettem a mulatós lagzikat. Egy kellemes, barátias, beszélgetős etén sokkal jobban érzem magamat. Egyébként ez a rokonságomra is igaz többnyire, mi ilyenek vagyunk.
Szerintem ez a meghívottaktól függ leginkább. Van, aki csak hebegne-habogna, hogy mi az, hogy nincs lagzi, mert ő bizony szereti ropni, van aki meg ujjong, hogy nem kell azt a sok majomkodást néznie...:)
U.i.: de a ruhádat ugye nem erről a kínai oldalról szeretnéd megrendelni, mert előre szólok, hogy amit kapsz, az hasonlítani sem fog erre...
Itt pl. rengeteg csalódott menyasszony beszámolóját olvashatod erről az oldalról: [link]
Nekem nagyon tetszik, egy ilyen esküvőt magamnak is elfogadnék. Persze nem teljesen ebben a stílusban, de egyáltalán nem haragudnék, ha elmaradna a lagzi.
Sőt, én egyre több alkalommal tapasztalom ezt a trendet, nálunk a legtöbben eleve el sem várják.
Mondjuk én akkor vagy személyesen elmennék minden meghívotthoz és elmondanám, hogy erre készüljenek, vagy belefoglalnám a meghívó szövegébe. Meglepetésként ne érjen azért senkit, hogy 11-kor "elköszöntök". Az kínos lehet, ha nem tudnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!