Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ált. Iskolás oszt. Találkozóra...

Ált. Iskolás oszt. Találkozóra (vacsora) kiöltözzek vagy maradjak közepes?

Figyelt kérdés

21 vagyok és lesz általános iskolás találkozóm. ha van az életben rút kiskacsa történet, akkor az én vagyok. fiús rondaságból egész jó csaj lettem, nem nagyképűségből mondom, mert hűű, de szépségesnek nem tartom magam. elegánsan és jól öltözöm, sminkelek(de nem p@csa lettem), lefogytam, megnövesztettem a hajam, egyetemre járok.

azon tanakodok, hogy vajon nézzek ki átlagosan vagy merjek jól kinézni? Ti mit tennétek?

étteremben lesz vacsora, tehát egy közepesen elegáns szettet elbír az este. csak nem lenne az, hogy nah a hülye liba tellegeti itt magát? anno minden fiú engem piszkált meg cikizett, hogy én is biztos fiú vagyok, stb...szóval nem venné ki magát hülyén, ha megmutatnám mennyit változtam?

2011. jún. 1. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem!Miért kéne megint fiús ruhákba bújnod ezer éve nem látott emberek kedvéért,ha már megváltoztál.Szerintem válassz egy picit csinosabb ruhát azok közül,amiket amúgy is szívesen hordasz.
2011. jún. 1. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem húzz valami szexit fel

pl.: [link]

2011. jún. 1. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem öltözz fel nagyon nőiesen, csípd ki magad (haj, smink, szép ruha). Mutasd meg nekik!!! :)
2011. jún. 1. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is tedd oda magad. :) Hadd lássák, hogy mi lett belőled és anno miért cikiztek. :)
2011. jún. 1. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:

szerintem is nyugodtan öltözz ki csinosan. nem kell olyan hű de elegánsba, de ha amúgy is étterembe mentek akkor nyugodtan! esetleg beszélj a többi lánnyal hogy ők mit vesznek fel.

21/L

2011. jún. 1. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, nagyon kedvesek vagytok
2011. jún. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!