Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)

Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!

#zene #lagzi #DJ vagy zenész
2015. márc. 30. 08:15
 61/120 anonim ***** válasza:
47%

Háát... én voltam egyszer egy DJ-s lagziban. Elképesztő sz..r volt. Össze-vissza játszott mindent, egy lassú egy gyors, egy mulatós stb. Tetszett egy szám, na akkor táncoljunk, erre abbamaradt a szám közepén. Egy idő után meguntuk és vártuk a pillanatot mikor lehet elegánsan lelépni.

Most nem azt akarom mondani, hogy a DJ-s zene sz..r egy lagzin, de én inkább azt tartom furának, hogy a menyasszony úgy gondolkodik, hogy majd YouTube és megoldja a DJ. Olyan részletekbe menően kell megtervezni egy lagzit, nem kellene a zene megoldását ilyen félvállról venni akár DJ lesz, akár zenekar.

Szerintem inkább arra próbáld meg rávenni menyasszonyt hogy normálisan válogassa össze a zenéket, gondoljon többféle stílusra, több korosztályra, legyen valami koncepció.

2015. márc. 30. 10:59
 62/120 A kérdező kommentje:

Értem én de attól még nem kell minden sz*szemétnek elmondani!

Ti is azért mondtatok el mert más véleményem voltam!

Ez akkor így működik?

Felteszek egy kérdést amiben benne van a véleményem akkor már céltábla vagyok?

tettem már fel más kategóriában több kérdést is! Tényleg sokszor kedves válaszokat kapok és egyesek jobban tudnak dolgokat mint pl orvosok!

Tök jó fej ismerősöket szedtem össze!

De azért azt kell tapasztalnom hogy sokszor ez a trollok kánaánja! Főleg ha nem egyértelmű kérdést tesz fel az ember (pl. ezen a gyógyszeren van-e ilyen olyan támogatás EP kártyára megy-e) hanem véleményt kér vmiről. Akkor aztán... tényleg érvágásba hajszolnak!

2015. márc. 30. 11:01
 63/120 anonim ***** válasza:
100%
Oke, akkor 10 valaszado a butuska es nem te. Vilagos. Meg mindig nem gondolkodtal el magadon ugy latom.
2015. márc. 30. 11:04
 64/120 anonim ***** válasza:
100%
Meg annyit hozzatennek igen volt 1-2csunyabb hangnemben iro komment, de most te ugy allitod be a dolgot, mintha mindenkitol ilyen stilusban kaptal volna valaszt.
2015. márc. 30. 11:05
 65/120 A kérdező kommentje:

Ironikusnak szántam az öngyilkosságot! Bár igen egyesek kommentjeiből kiindulva sokan azt kívánnák!

Nem azon akadtam ki hogy más véleményen vannak hanem azon hogy UNDORÍTó vagyok mert hogy ott sem lenne a lagzin a helyem és még sorolhatnám!

2015. márc. 30. 11:05
 66/120 anonim ***** válasza:
100%
Basszuskulcs nyugodj mar le ekkora hisztit keriteni a nagy semmibol, mit erdekel teged hogy vadidegen emberek minek mondanak le? Nem ertem mit kell vergodnod meg mindig...
2015. márc. 30. 11:07
 67/120 anonim ***** válasza:
100%

Hé, hé.

Én azt mondtam HA így beleszólnának, akkor meg se hívnám.

Tudod, HA a kutya nem szärik a szoba közepére, nem kap szidást.

2015. márc. 30. 11:08
 68/120 anonim ***** válasza:
100%
Na, azért túlzásokba ne essünk. Én is tettem már fel olyan kérdést, amire a "Trollok" egészen nyugodtan írhattak volna olyat, hogy én is eret vágok magamon, mégis mindenki tök aranyos volt. Pl. Feltettem egy képet a ruhámról és megkérdeztem, hogy szép-e. A válaszadók nagy része azt írta, hogy nem az ő stílusuk, de a lényeg,. hogy nekem tetszik és gratulálnak. Ha ezt a kérdést úgy írom ki, hogy nézzétek, ez a rokonom menyasszonyi ruhája és szerintem csúnya, hogyan beszéljem le erről, ha már megvette, nah, akkor én is saját kardomba dőlök. Az, hogy a végére már minden voltál, csak jó és kedves nem, az annak köszönhető, amit az imént is leírtam, hogy 600 komment után is közlöd, hogy f*sol bele, mit mondanak az emberek, te márpedig közlöd a rokonoddal. Ne csodálkozz. Ettől függetlenül nem kell eret vágni magadon, mert ebben nem értünk egyet és valószínűsítem a kérdést is azért írtad ki, mert az agyadban mégis csak ott szikrázott valami, hogy ezt nem kéne... Én is írtam már ki kérdést, ahol rámröppentek az emberek, mint dögkeselyű a véres koloncra és halálra voltam sértve, mégis utólag rájöttem, hogy nagyon is nekik volt igazuk.
2015. márc. 30. 11:10
 69/120 anonim ***** válasza:
100%

Túlgondolod a problémát.

"40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár)"

Az én testvérem 41 éves. Az azt jelenti, hogy 1974-ben született. A 80-as években volt tini. Madonnán, M. Jacksonon és hasonló népeken nőtt fel, nem a magyar nótákon.

Aki 50-60 éves, az a 60-70-es években volt fiatalok, amikor az Illés, Beatles és más zenekarok határozták meg a zenei életet. Már akkor sem a mulatós volt meghatározó irányzat.

Ha a barátnőd változatosan szed össze kultikus zeneszámokat, akkor mindenkinek a kedvére lehet tenni. A számokban válogatásában segítsél, ne az elképzelés változtasd meg.

2015. márc. 30. 11:13
 70/120 anonim ***** válasza:
100%
És mi van akkor, ha lebeszéled a DJ-ről, és belemegy hogy zenekar legyen, és sz*r lesz a buli/hangulat? Akkor meg csak is te leszel a hibás, hogy beleszóltál, hallgattak rád, de nem úgy alakult a nagy nap ahogy ők előtte elképzelték. Még ha DJ-vel is rossz lett volna, akkor elkönyvelnék, hogy rosszul döntöttek, lehetett volna jobb is, de ennyi. Viszont ha rád hallgatnak, akkor te hallgathatod, hogy valószínűleg miattad volt az egész, mert lebeszélted őket. Én már ezért sem szólnék bele, mert nem tudhatod hogyan fog alakulni az este! Ezt is vedd számításba, mielőtt osztogatod a jótanácsaid, meg az akaratod rá akarod erőltetni.
2015. márc. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!