Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)

Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!

#zene #lagzi #DJ vagy zenész
2015. márc. 30. 08:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
97%
Ne egy könyvből akarj már esküvőt tartani! Ez nem egzakt tudomány, azért mert egy senki pitsa írt egy könyvet, nem az lesz a Biblia!
2015. márc. 30. 12:15
 102/120 A kérdező kommentje:

Nyilván nem Biblia!

Én pl találtam benne olyan tanácsot ami jól jött anno, egyébként egy esküvő szervező hölgy írta!

[link]

ÉS igen volt a könyvben olyan is amivel nem értettem egyet!

2015. márc. 30. 12:20
 103/120 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha a kérdésedet így teszed fel, hogy abból egyértelműen az jön le, hogy egy tutyi-mutyi, istápolásra szoruló menyasszonyról van szó, aki önállóan nem igazán tud dönteni és te szeretnéd őt a rokonok elvárásai felé terelni, akkor nem esnek ennyire neked. Teljesen más képet festettél a szituról, hiszen majdnem mindenki úgy fogta fel, hogy van egy karakán, céltudatos csaj, aki kijelenti, hogy márpedig itt modern buli lesz, te meg ebbe bele akarsz kotyogni.

Szó, mi szó, 82% írta, hogy ülj mellé, amikor válogat és tegyél javaslatot. Ez a legjobb, legalábbi és ezzel értek egyet.

Nah, én tovább léptem, jó bulizást a lagzira :)

2015. márc. 30. 12:20
 104/120 anonim ***** válasza:
74%
A Kérdező vagy egy beképzelt őrült, vagy provokál. Vagy egy provokáló beképzelt őrült. Ez a legvalószínűbb. :D
2015. márc. 30. 12:22
 105/120 A kérdező kommentje:

Igaz nekem fel sem tűnt hogy ilyen karakán színben tüntetem fel!

De nem tutyi-mutyi inkább szeleburdi némi infantilizmussal megfűszerezve :)

De a végletekig jó ember és fontos nekem ezért akartam belemászni az egészbe hogy neki jó legyen!

Igen ez hülyén hangzik

Tudom írtam is: a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve

ma oda is eljutottam :D

Ha rajtam múlik mi a párommal kitáncoljuk a cipőnket még Bon Jovira vagy Justin Biberre is (direkt írtam két ilyen eltérő stílust)

2015. márc. 30. 12:26
 106/120 A kérdező kommentje:

"A Kérdező vagy egy beképzelt őrült, vagy provokál. Vagy egy provokáló beképzelt őrült. Ez a legvalószínűbb. :D"

Meg néhány válaszadó is :D

2015. márc. 30. 12:27
 107/120 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem aki igazán szereti a párt, az nem fog azon kiakadni, hogy nem a 100 forintnak 50 a fele szól meg a verbunk... nem hiszem, hogy nem tudnának rá táncolni. Ismerősöm esküvőjén a mulatóson nevelkedett nagyi meg az EDDA-ra is tombolt, mert tudta, hogy itt most nem neki osztottak lapot...

Meg azt sem értem, hogy miért lenne baj, ha a lagzi nem ereszdelahajamt típusú lenne... jó hangulat lehet anélkül is, hogy megállás nélkül táncolnak meg hejehujáznak.

Amiben én esetleg változtatnék, az az, hogy lehessen dalt kérni (bár csak akkor, ha tudjuk, hogy a vendégek jólneveltek és illemtudóak, tehát 1-2-nél megállnak, és nem tobzódnak a DJ-nél, hogy eztiseztiseztiseztis).

2015. márc. 30. 12:37
 108/120 anonim ***** válasza:
100%

Na, látod, így egészen más fényben tűnik fel a szitu.

Hozzá teszem, ha így írod ki a kérdést, én akkor is azt válaszoltam volna, hogy hagyjad, engedd neki, hogy úgy csinálja, ahogy szeretné, de legalább nem g*ciztelek volna le, amiért terelgetni próbálod őt. Én abból indulok ki, hogy bennem van egy ketyegő bomba, mert hogy a párom utálja az ilyen szervezkedéseket, én viszont munkahelyen több száz fős rendezvényeket szoktam szervezni, így abszolút jártas vagyok az ilyen ajánlatkérősdi, meg lefoglalósdi dolgokban, így ezt a projektet teljesen én viszem. Nem is engedem, hogy beleszóljon senki. Sok minden lesz hagyománybontó az esküvőnkön, így pedig támadási felületet is adok, de hála az égnek rólam tudják a rokonok, hogy ilyenkor egy pisszenés is elég és felrobban a bomba. Nem vagyok fúria, se idegbajos, de ha valami rám van bízva, akkor az rám van bízva és úgy lesz, ahogy én jónak és izgalmasnak találom. Én ebből indultam ki, így képzeltem magam a rokonod helyébe.

Egyébként nálunk éjfélig lesz zenekar, akik felváltva fognak mulatós és 10 évvel korábbi időből mindenféle stílusú zenéket játszani, de csak egy csipetnyi mulatóssal, mert utálom én is és a párom is. Éjfél után pedig ha tetszik, ha nem, David Guetta, Avicii, Alesso, Fedde Legrand sítulú party lesz, hogy az öregek lelkifurdalás nélkül leléphessenek, mivel olyan korosztály, akik azt is kínszenvedésként élik meg, hogy nem fekhetnek le az évben egyszer 6 órakor. A szüleink meg 50-60 éves létükre simán elbohóckodnak velünk ilyen zenére is.

2015. márc. 30. 12:44
 109/120 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig, de én azt nem értem, hogy miért kell szinte mindig "leírni" a vidékieket, hogy ha nincs mulatós, akkor haza is mennek.. A barátom egy 300 fõs faluból származik, szóval az aztán tényleg "vidék". Többször voltam már itt náluk falunapon, szilveszteren, és nem csak mulatós szólt az ilyen bulikon. Ugyanùgy van mindenféle régi sláger, pl. Omega, Hungària, Republik, Bikini, meg ezek mellett van persze mulatós is.

Egyébként szerintem is fontos az, hogy azért a vendégeknek is szóljon a talpalávaló. Mert én pl. szeretem a deathmetalt és társait, de a saját esküvõmön nem lesz ilyen, még akkor sem, ha az az én napom, mert jóformán csak én szeretem, és azt akarom, hogy a meghívottak is jól éreznék magukat.

2015. márc. 30. 14:09
 110/120 A kérdező kommentje:

Én nem írom le őket! Én is vidéki vagyok.

Ismerem a társaságot azok (nagyrészt) akik az Ő esküvőjén lesznek az enyémen is voltak. És ismerem őket! Meg a hozzáállásukat is! :D

Az is lehet hogy azok akik a szájukat húzogatták jobban érzik majd magukat mint a mi lagzinkon! Úgy legyen!

2015. márc. 30. 14:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!