Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?
Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)
Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!
Húú...
szegény kérdezőt mindenki letámadta!
Valóban nem az ő esküvője lesz, tehát nem volna szép dolog beleszólnia DE:
1.ő már túl van a saját lagziján, gondolom van így már rálátása a dolgokra.Lehet rossz és jó tapasztalat is.
2.Valószínűnek tartom, hogy szeretheti ezt a rokon lányt annyira, hogy nem akarja majd az esküvőn szomorúnak látni, ha násznépnek mégse jön be a dj, és korán távozik mindenki.
3.Nem a mulatóst akarja ráerőltetni, hanem valami köztes megoldást.EBBEN KÉRT VOLNA ITT SEGÍTSÉGET, valami tippet, vagy akár véleményeket azoktól, akik már esetleg mindkét fajta lagzin részt vettek
A pár nagy napja.. értük van, mondja itt mindenki. Az ő lagzijuk stb... Valóban a NAGY nap, amikor mindenki rájuk figyel, őket ünnepli.Azt gondolom viszont, hogy az ifjú pár dolga az, hogy jól érezzék magukat a vendégek.Itt a KÖZTES MEGOLDÁS
Válasszanak olyan zenészt, zenekart, akik otthonosan mozognak a mulatósban, mai zenékben és a retroban.
Pl. 2-3 mulatós után jöhetne egy Abba, vagy táncos filmzenék(flashdance, dirty dancing) ezek után egy Rúzsa Magdi, Ákos szám. Utána mondjuk egy lassú simulós mulatós, aztán pörgős.Így meglenne az átmenet, de minden korosztály igénye ki lehetne elégítve.
Menyasszony tánckor viszont nem tudnám elképzelni a 78 éves nagyanyáimat nem mulatósra táncolni...
"volt 1-2csunyabb hangnemben iro komment" erre reagálnék:
1.a nekem valaki ilyen akaszkodós módon belepofázna az esküvőmbe, visszakérném a meghívót.
2.“Fúj de undorító barát vagy te.
Pofátlanul beleszólsz az esküvőjébe, iszonyat erőszakos vagy!!!!
És nem ártana elgondolkoznod, hogy ha mindenki ezt mondja TALÁN igazunk is van.
Fúj de gusztustalan hozzáállás. Miért nem hagyod, hogy olyan esküvője legyen, amilyet ő szeretne?”
3.Nevetseges vagy kerdezo :D Konyekig turkalsz masok dolgaban, de te nem beleszolni akarsz.... nem hat
4.Te pedig nem értem, hogyan merészeled beleütni az orrodat, hogyan merészelsz szervezkedni más lagzijával kapcsolatban?!
5.te tenyleg nem vagy komplett mar ne is haragudj
6.miert nem jut eszedbe akkor hogy elgondolkozz a viselkedeseden?
7.Hala a jo egnek hogy nincs ilyen baratnom..
8.gondolom, a kérdező se lenne ott az esküvőn, ha nem rokon lenne és nem kötelező lenne meghívni.
72-es Köszönöm!
Pontosan átérezted a problémát amire kiírtam a kérdést és azt is amiért felkaptam a vizet!
Óóó és ahelyett, hogy tényleg végig gondoltad volna, kapaszkodsz az utolsó szalmaszálba. Köszönöd a kedves 72 (?)-nek, hogy melléd áll, lám mégis csak igazad van :D
Jó mindegy, menj, szólj bele. Mi megpróbáltuk.
De egyébként megköszöntem már mindenkinek!
Köszönöm neked is! nagyon kedves vagy!
Neked is köszönöm a válaszod és hogy elolvastad a kommentjeimet!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!