Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)

Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!

#zene #lagzi #DJ vagy zenész
2015. márc. 30. 08:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/120 anonim ***** válasza:
69%

"Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?!"

Fúj de undorító barát vagy te.

Pofátlanul beleszólsz az esküvőjébe, iszonyat erőszakos vagy!!!!

És nem ártana elgondolkoznod, hogy ha mindenki ezt mondja TALÁN igazunk is van.

Fúj de gusztustalan hozzáállás. Miért nem hagyod, hogy olyan esküvője legyen, amilyet ő szeretne?

2015. márc. 30. 09:34
 22/120 anonim ***** válasza:
95%

Az, hogy DJ vagy élő zene, ebben nehéz lenne befolyásolni, mert sarkalatos kérdés, és ha ő ezt eldöntötte, akkor legyen az. Viszont az javasolhatod neki, hogy hagyjon a DJ-nek szabad kezet zeneválasztásban. Persze állítson össze saját anyagot, ha akar, de hadd vigyen a DJ is lemezeket. Feltehetően több lagziban is zenélt már, így van némi tapasztalata az igények terén.

Csak mellékesen mondom, és add tovább neki, ha gondolod. Harmincas vagyok, voltam már néhány lagziban, többek között az enyémben is. Alapvetően nem szeretem a mulatós zenét, itthon kizárt, hogy hallgatnám. Most olyan lagziban voltam, ahol három tagú zenekar volt, és szerintem pocsék volt. Az afrikai konga zene volt a hab a tortán, amit nagyon erőltettek, egy darabig még táncolt is rá a násznép, aztán leült mindenki. Lehet, hogy ő kiválasztja a neki tetszőket, de a násznép meg nem fog tudni mit kezdeni vele.

2015. márc. 30. 09:35
 23/120 A kérdező kommentje:

"Lehet, hogy ő kiválasztja a neki tetszőket, de a násznép meg nem fog tudni mit kezdeni vele"

Köszönöm! Valaki felfogta mi a bajom!

2015. márc. 30. 09:37
 24/120 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem abszolút ne szólj ebbe bele, az ő dolga. Vedd észre, hogy bár lehet, hogy sokszor adtál már tanácsot, de ő nem kért belőle!

Egyébként meg tök egyetértek, én is így csinálnám, mint ő. Nekem ne játsszanak mulatós zenét az esküvőmön. Én pl. musical- és pop/rock-rajongóként ilyen dalokat játszatnék. Akinek nem tetszik, ne jöjjön el.

2015. márc. 30. 09:41
 25/120 anonim ***** válasza:
77%

Nekem olyan vendég nem is kellene, aki nem az esküvőt megünnepelni jön, hanem ingyen enni, inni, és csak mulatósra rázni. Ez a nap a pár megünnepléséről szól, nem a násznép "kielégítéséről".

Kongára is jót lehet ropni, ha nem a szájhúzogatás megy.

Nekem se lesz mulatós, mert gyűlölöm, a saját esküvőmre nem mennék így el, akinek meg nem tetszik ez a hozzáállás, nem szívesen látott vendég.

2015. márc. 30. 09:44
 26/120 anonim ***** válasza:
100%

"tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene"

Szerintem meg, igaz nem a hangulatot határozza meg, de két dolog fontos. A menyasszony és a vőlegény.

Akinek a kaja, pia, zene, az csak ingyen mulatni megy, nem pedig a pár miatt.

2015. márc. 30. 09:48
 27/120 anonim ***** válasza:
100%

Más is idézte már, de a nyomatékosság kedvéért én is megteszem:

"Tudom az Ő lagzija."

Itt nem azzal van a baj, hogy ő milyen zenét választ, hanem azzal, hogy te annak ellenére is bele akarsz szólni, hogy tudod jó, nincs hozzá semmi közöd. Nekem nyáron lesz a lagzim és eddig hál' Istennek nem volt még egyetlen olyan barátnő se, aki a "Tudom a te lagzid." mondat után közölte volna velem az álláspontját és a javaslatát. Ha ez nyárig megtörténik, akkor én azt fogom válaszolni az illetőnek, hogy nem kötelező eljönnie és a "sz@r" lagzimon részt vennie.

2015. márc. 30. 09:52
 28/120 anonim ***** válasza:
35%
Valóban a párról szól az a nap, de ha a vendégeket és igényeiket semmibe veszik, akkor minek hívnak meg bárkit is? A nászajándék tudatában meg gondolom senki sem ingyen eszik-iszik.
2015. márc. 30. 09:54
 29/120 A kérdező kommentje:

NEM AZ ÉN IGÉNYEIMET AKAROM VELE FIGYELEMBE VETETNI HANEM ÚGY AZ EGÉSZ NÁSZNÉPÉT!

És igen nem az ingyen részét látom mert lesz nászajándék!

mint írtam én bármire ellötyögök!

csak azt nem akarom, hogy aztán az legyen mindenki véleménye hogy rossz volt a hangulat zene stb.

ENNYI!

2015. márc. 30. 09:59
 30/120 anonim ***** válasza:
88%
Nevetseges vagy kerdezo :D Konyekig turkalsz masok dolgaban, de te nem beleszolni akarsz.... nem hat :D mellesleg a DJ is tud mulatos zeneket lejatszani ha epp azt akar a nasznep...
2015. márc. 30. 10:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!