Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)

Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!

#zene #lagzi #DJ vagy zenész
2015. márc. 30. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/120 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a menyasszony és a vőlegény dolga. Gondolom közösen beszélték meg, hogy milyen elképzeléseik vannak, és közösen választották ki a DJ-t. A DJ is játszik mindenféle zenét, nem csak tuc-tuc disco számokat. Nem hiszem, hogy bárkit is le kéne beszélned erről. Választottak egy dj-t, megbeszélték, nyilván pro-kontra érvekkel, hogy miért pont ilyesfajta zene lesz, és ha nekik ez megfelel akkor így lesz. Szerintem ebbe abszolút nincsen beleszólásod. Ha mégsem úgy alakul a buli az sem rajtad fog múlni, vagy nem téged kérnek számon, hogy miért nincs jó hangulat. A DJ is játszik ugyanúgy régi retro számoat, lassúakat is, magyart is ha kell, annyi, hogy nincs olyan hogy hamis az énekes, vagy éppen többet iszik mint amennyit kellene neki és azt sem tudja mit énekel épp..(voltam már ilyen esküvőn). Nálunk is ezért lesz DJ. Ő is ugyanúgy látja, főleg ha ért hozzá, hogy mikor mit kellene brakni, hogy jobb legyen a hangulat, vagy hogy milyen zenékre vevő a násznép. Ne szólj bele szerintem, nem kell feleslegesen okoskodnod.
2015. márc. 30. 08:23
 2/120 A kérdező kommentje:

Én nem okoskodni hanem segíteni szeretnék. Mint írtam volt más is amiben jobb belátásra bírtam a lagzival kapcsolatban és nagyon örült neki (és tényleg örült). A vőlegénynek amúgy minden mindegy (majdnem)!

Egyébként ő maga is mondta hogy sokan húzzák a szájukat a DJ miatt.

Egyébként van olyan zenész is aki nem iszik alkoholt!

2015. márc. 30. 08:31
 3/120 anonim ***** válasza:
100%

" Tudom az Ő lagzija."

Akkor minek szólsz bele? Úgy csinálja ahogy akarja. Ha lesz vőfély, az úgyis kitalál valami megoldást, ha laposodik a hangulat, hisz ez a dolga.

2015. márc. 30. 08:37
 4/120 A kérdező kommentje:

jah azt a részt úgy látom mindenki kihagyja hogy már másba is beleszóltam és rájött hogy igazam van és örült neki hogy belepofáztam!

Jó igazatok van felesleges volt ezt ide kiírni mert már látom hogy segíteni senki nem fog csak én leszek a p*cs mert nem akarom hogy rossz lagzija legyen!

nem is azt írtam hogy ne legyen Dj vagy olyan rész ahol gépi zene megy hanem azt hogy van-e köztes megoldás?! De aki erre nem tud válaszolni az meg nekem támad!

2015. márc. 30. 08:42
 5/120 anonim ***** válasza:
98%
Te nem segíteni akarsz, hanem a saját akaratodat véghezvinni. Állj a sarokba, és hagyd, hadd szervezze úgy a lagziját, ahogy ő szeretné.
2015. márc. 30. 08:44
 6/120 A kérdező kommentje:

Ez nem az én akaratom!

Mint írtam Ő is mondta mindenki húzta a száját mikor meghallották hogy DJ lesz! Akkor?

2015. márc. 30. 08:46
 7/120 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem a te esküvőd ne szólj bele!
2015. márc. 30. 08:48
 8/120 A kérdező kommentje:

Rátkai Tímea Esküvő lépésről-lépésre könyvéből:

"az esküvőn a legtöbb a zene kiválasztásán múlik. Lehet bármilyen jó a vacsora a vőfély a szívét kiteheti az est sikeréért, aha a zenekar nem tudja táncra csábítani a násznépet, akkor mindenki egy unalmas rossz hangulatú lakodalomra fog emlékezni!"

"..ne csak a saját ízlésvilágotokat, hanem a vendégeitekét is vegyétek figyelembe."

2015. márc. 30. 08:52
 9/120 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Nálunk is húzták a szájukat a párom szülei, mert 60 évesek, és elképzelni sem tudják, hogy a tuc-tuc helyett lehet más zene is, hiába DJ lesz. Nem volt megszokott ez régen, ezért húzzák a szájukat, mert fogalmuk sincs, hogy hogyan is működik ez. De ez nem jelenti azt, hogy nem fogják jól érezni magukat. Nálunk az a köztes megoldás pont, hogy DJ aki mindenfélét játszik. 80-90-2000-es évek zenéi, magyar, külföldi retro számokkal, éjfél után pedig akár mai slágerekkel megfűszerezve. Miért lenne másabb ha 1 db énekes énekelné el ugyanazt a retro számot, amit a DJ is lejátszik? Vagy milyen köztes megoldásra gondolsz kérdező? A DJ-nek nincs megszabva, hogy csak ilyen, meg olyan zenét tud, hanem MINDENT le tud játszani ami óhajunk-sóhajunk van. Egy zenekar esetében ez kötöttebb, hogy ismer-e minden számot amit szeretünk, meg a stílus is meg van határozva és kész. Nem értem mit akarsz..
2015. márc. 30. 08:52
 10/120 A kérdező kommentje:

Hát ez a problémám "kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés)"

És megkérdeztem mi van ha valaki szeretne hallani a egy számot? (mert hogy szoktak zenét kérni is)

Hát akkor majd ha van wifi akkor rákeresünk youtubon vagy valahol ha nincs akkor meg (vállvonás)

2015. márc. 30. 08:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!