Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiknek mar megvolt az eskuvo,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek mar megvolt az eskuvo, milyen zenere tancoltatok a nyitotancot? Van par otletem de kivancsiskodom.

Figyelt kérdés
milyen zene ment peldaul a torta felvagasnal? mikor van hogy meg valamilyen kulon valasztott zenenek kell menni? :)

2015. febr. 20. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=lfhBKgCF9Ss

Nekünk ez volt a nyitótáncunk. Keringőztünk.

Tortafelvágás? Bevallom fogalmam sincs, hogy ment-e alatta zene. Az biztos, hogy előtte volt a gyertyafény keringő, és amikor annak vége lett, lekapcsolták a villanyt és behozták a tortát.

2015. febr. 20. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:

koszonom szepen, szep szam :) mi is keringon gondolkozunk. nekem van egy a celine diontol...

es nektek volt menyecske tanc is?

2015. febr. 20. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyitotanc az aranyhaj mesebol a latom mar a fenyt szamra keringoztunk.

Menyecsketanckor pedig tancoltunk a meghalok, hogy ha ram nezel szamra

2015. febr. 20. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nálunk menyasszonytánc volt, utána mentünk átöltözni. Átöltözés után volt még egy meglepetés salsa.
2015. febr. 20. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Bécsi keringő Enya Carribean blure volt.

Tortánál pedig U2 - Sweetest thing, nagyon laza volt! :)

2015. aug. 2. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekunk igaz csak majusban lesz, de mi a John Legend - All of me cimu szamra fogunk tancolni. Ez a mi szamunk, ezt enekelte a parom amikor megkerte a kezem, es amikor vegre igent mondtam. (volt mar elotte egy probalkozasa, de akkor meg nem alltam keszen, akkor 22 es terhes voltam, es kicsit kenyszer szagunak ereztem). De amikor amikor egyik este, miutan a gyerkoc elaludt leultetett a konyhaban, hogy megmutasson egy dalt amit megtanult minden megvaltozott. Ott voltunk egy kozel negy eves kisemberrel, a kozos eletunkel es tudtam, hogy semmiert nem cserelnem el. A dal vegere a konnyeimtol mar alig lattam (hozzateszem o sem latott sokat) gitarral a kezeben elohuzta a gyurut es feltette a kerdest. Csak egy igent voltam kepes kinyogni. Szamomra az eskuvo mar tenyleg csak hab a tortan, mert sohasem voltam egy hazasulos fajta. Nalunk ugyan kicsit bonyolultabb az egesz lagzi, mert ketnyelvu magyar-angol lesz, de megoldjuk. (a parom ugyanis ausztral) 26N
2016. okt. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!