Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)

Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!

#zene #lagzi #DJ vagy zenész
2015. márc. 30. 08:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 A kérdező kommentje:

Jah persze ha másképp teszem fel a kérdést biztos nem ezt kapom:

Van-e itt olyan kinek a "helyi" szokásoktól eltérően DJ-je volt a lagziján és megbánta? Miért? Pozitív negatív tapasztalatok vélemények?

Van e olyan aki nem vette figyelembe a násznép igényeit a zenével (vagy bármi mással) kapcsolatban és ez rányomta a hangulatra a bélyegét?

2015. márc. 30. 10:07
 32/120 anonim ***** válasza:
100%
De ha a pár ezt szeretné, akkor ezt el kell fogadni. Ugyan úgy olyanok is vannak, akik a mulatóst nem szeretik. Ennyi erővel eddig azok nem voltak figyelembe véve, akiknek a hátukon feláll a szőr a mulatóstól... Én azt gondolom, hogy olyan ember, aki nem tudja elfogadni, hogy ez a nap a páré, az el se menjen egy lagzira. Mindenkinek el kellene fogadni, hogy ez a nap egyáltalán nem arról szól, hogy a vendég van körül ugrálva, meg a vendégnek legyen életre szóló emlék és tökéletes nap, hanem a PÁRNAK! Te pedig nem értem, hogyan merészeled beleütni az orrodat, hogyan merészelsz szervezkedni más lagzijával kapcsolatban?! Na, én ezért nem mondok semmit senkinek, hogy mi hogyan lesz az esküvőn, mert ha elém fúj a szél egy ilyet, aki fontoskodni mer, nem is tudom, hogy mit teszek azon kívül, hogy azonnal vissza kérem a meghívóját... Nem azért mész oda se te, se mások, hogy a zenének örülj, hanem azért, hogy a pár boldogságában részesülj! Csomó esküvőn voltam már és megmondom őszintén, nem is emlékszem, milyen zenék voltak. Jól éreztem magam és kész. Az idősek is táncoltak minden félére, sőt amikor mai zenék mentek, tök jól szórakozott a társaság és külön poén volt, ahogy a 60-70 évesek tingli-tangliztak rá. Ők is röhögtek rajta, meg a fiatalok is. Akinek nem tetszik az esküvő, az meg fogja meg a hasát, mondja azt, hogy nagyon fáj és húzzon haza.
2015. márc. 30. 10:08
 33/120 A kérdező kommentje:

30-as! Olvasd már vissza mit írtam:

A kérdező kommentje:

Hát ez a problémám "kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés)"

És megkérdeztem mi van ha valaki szeretne hallani a egy számot? (mert hogy szoktak zenét kérni is)

Hát akkor majd ha van wifi akkor rákeresünk youtubon vagy valahol ha nincs akkor meg (vállvonás)

2015. márc. 30. 10:09
 34/120 anonim ***** válasza:
100%
De még mindig nem értem, hogy miért a te problémád, hogy mit fog szólni a násznép, meg mit mondanak utólag? Csak szólok, hogy nem lehet minden egyes ember igényét figyelembe venni, mert mindig vannak/lesznek olyanok akik másképp csináltak volna valamit, meg mást ettek volna, meg akinek nem tetszik a menyasszonyi torta, a díszítés és még lehetne sorolni. Nem hiszem, hogy neked kellene ezen problémázni, meg agyalni, hogy mi legyen. Kicsit nyugodj meg, higgadj le, felnőtt emberekről beszélgetünk. Amúgy ennyire ismersz minden egyes vendéget, hogy mi lesz az esküvőn ha DJ fog zenélni? Azért mert előre húzza valaki a száját, egyáltalán nem biztos, hogy nem fog jól elsülni és nem jönnek rá, hogy DJ-vel is lehet jót mulatni. Kicsit szedd már össze magad és akadj le a témáról. Téynleg kezd olyan lenni az egész mintha te lennél a menyasszony és hisztizel meg problémázol mindenen. Vonulj vissza, és légy vendég, barárnő az esküvőjén, ne pedig szervező.
2015. márc. 30. 10:10
 35/120 Ügyet Lenke ***** válasza:
9%
felváltva zenéljen DJ és zenekar...s kész...
2015. márc. 30. 10:10
 36/120 anonim ***** válasza:
89%
:D te tenyleg nem vagy komplett mar ne is haragudj
2015. márc. 30. 10:11
 37/120 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy látom nagyon bele mászol ebbe a témába.

Próbáld meg ezt elmondani neki amiket itt leirtal pro és kontra.

Egyébként ha DJ van a lagzin és s számok ki vannak válogatva oda is lehet pl. minden 6. szám mulatós. Ha meg valaki zenét akar kérni akkor azt tegye meg máshol.

Nem egy esküvőn voltam de senki nem kért zenét.

Ha ezek után is köti az ebet a karóhoz akkor hagyd, ha nem lesz jó az esküvőn a hangulat úgy is észre veszi.

De ne te akard el dönteni, hogy mi és ki játsza a zenét. Ha a párnak így megfelelő legyen neked is az.

És a fent említett ötlet is egy DJ-s esküvőről származik, minden x szám mulatós volt, régi slágerek, mai zenék. Mindenki táncolt mindenre.

2015. márc. 30. 10:16
 38/120 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod láttán kíváncsi vagyok, hogy miben győzted meg, amiért még hálás is a menyasszony! Kérlek, írd le!

"(más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki) "

2015. márc. 30. 10:17
 39/120 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem mi a problémád, tudod milyen zenéket fog játszani a DJ? MEgkaptad a számok listáját, vagy mi? Feltételezem nem, akkor mégis honnan szeded, hogy azok közül, amiket a menyasszony kiválogat majd egyik sem fog tetszeni a vendégeknek és senki nem fog táncolni rá?!
2015. márc. 30. 10:23
 40/120 A kérdező kommentje:
ruhaválasztással kapcsolatban győztem meg. Ezt nem szeretném részletezni de ujjongott amiért végül hallgatott rám És nem belemásztam az életébe egyszer szóban 1x meg írásban mondtam el a véleményem
2015. márc. 30. 10:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!