Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?
Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)
Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!
Jó ok! Nem érdekel. Még egyszer beszélek vele!
igen úgy is az lesz amit akar!
Aki elolvasta annak köszönöm!
Egyébként attól függetlenül hogy ki milyen véleményen van azért vannak elég érdekes hozzászólások!
Itt a vége! Köszönöm!
Mondtam már VÉGE! Felfogtam azt csinál amit akar!
Aki nem tud értelmes választ adni csak beszólogatni annak meg pláne nincs értelme!
Nem azt írom felfgotam nem szólok bele az ő dolga!
ERGO meg vagyok győzve!
PONT!
És nem csak azért leszek ott mert rokon vagyok!
Mint írtam a ruhában is segítettem neki!
De lehet nyugodtan csámcsogni!
SZÓVAL EZER BOCSÁNAT HOGY KI MERTEM ÍRNI EGY ILYEN KÉRDÉST!
FELFOGTAM! AZ Ő DOLGA NEM SZÓLOK BELE!
MEG VAGYOK GYŐZVE!
KÖSZÖNÖM HOGY FELNYITOTTÁTOK A SZEMEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!