Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)

Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!

#zene #lagzi #DJ vagy zenész
2015. márc. 30. 08:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 A kérdező kommentje:

Jó ok! Nem érdekel. Még egyszer beszélek vele!

igen úgy is az lesz amit akar!

Aki elolvasta annak köszönöm!

Egyébként attól függetlenül hogy ki milyen véleményen van azért vannak elég érdekes hozzászólások!

Itt a vége! Köszönöm!

2015. márc. 30. 10:26
 42/120 anonim ***** válasza:
91%
Bármennyire is magyarázol, szégyelld magad, amiért eszedbe jutott, hogy majd te rendbe teszed az esküvőjüket! Hogy jössz te ehhez? Nem vagy eszednél, komolyan mondom! Mit gondolsz te magadról, hogy itt heppelsz, meg pörögsz azon, hogy másnak milyen esküvője lesz? Irígy vagy, vagy mi van veled? Majd a sajátodat megszervezed úgy, ahogy akarod...
2015. márc. 30. 10:29
 43/120 anonim ***** válasza:
87%
mindenki probalt lebeszelni senki sem ertett veled egyet, miert nem jut eszedbe akkor hogy elgondolkozz a viselkedeseden?
2015. márc. 30. 10:31
 44/120 anonim ***** válasza:
91%
Hala a jo egnek hogy nincs ilyen baratnom..
 45/120 anonim ***** válasza:
71%
Jó, én pedig (sok más emberrel együtt) húznám a számat a mulatósra. Vagy most csak az 50 feletti falusiak számítanak?
 46/120 A kérdező kommentje:

Mondtam már VÉGE! Felfogtam azt csinál amit akar!

Aki nem tud értelmes választ adni csak beszólogatni annak meg pláne nincs értelme!

2015. márc. 30. 10:35
 47/120 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, nem érdekli és még ki is mondja, hogy nem érdekli... Nekem is van ilyen minden lében kanál rokonom, utálja az egész család. Gondolom, a kérdező se lenne ott az esküvőn, ha nem rokon lenne és nem kötelező lenne meghívni. Csak mert én ilyen embert, aki egyetlen megjegyzést is megenged magának, el nem hívnám, ha csak nem rokon lenne.
2015. márc. 30. 10:35
 48/120 anonim ***** válasza:
100%
Szoval csak te kotnyeleskedhetsz bele mas dolgaba, de mi nem alkothatunk velemenyt arrol, amit leirtal? Erdekes vagy.
2015. márc. 30. 10:37
 49/120 A kérdező kommentje:

Nem azt írom felfgotam nem szólok bele az ő dolga!

ERGO meg vagyok győzve!

PONT!

És nem csak azért leszek ott mert rokon vagyok!

Mint írtam a ruhában is segítettem neki!

De lehet nyugodtan csámcsogni!

2015. márc. 30. 10:38
 50/120 A kérdező kommentje:

SZÓVAL EZER BOCSÁNAT HOGY KI MERTEM ÍRNI EGY ILYEN KÉRDÉST!

FELFOGTAM! AZ Ő DOLGA NEM SZÓLOK BELE!

MEG VAGYOK GYŐZVE!

KÖSZÖNÖM HOGY FELNYITOTTÁTOK A SZEMEM!

2015. márc. 30. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!