Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz így a zene? Hogy tudnám rábeszélni egy másmilyen megoldásra?
Sziasztok. Egy rokonom férjhez megy. Hivatalosak vagyunk a lagziba. Jó barátok vagyunk, és szeretném ha a nagy napja igazán szép és jó lenne. A probléma: a rokonság nagy része vidéki sztem nem is nagyon van olyan aki nem zenészes-mulatós lagziban lett volna. A menyasszony azonban DJ-t akar, kiválogatja a zenéket amelyek sorban fognak lemenni a lagzin (legalábbis vmi ilyesmi az elképzelés). Tudom az Ő lagzija. Azt is tudom nem igazán szereti a mulatós zenét, bár a zenészek általában nem csak azt játszanak, hanem aktuális zenéket, régi nagy slágereket szóval elég széles a repertoár! Attól tartok ha nem a vendégek kedve szerint lesz a zene nem lesz igazi jó "ereszd el a hajamat" buli/hangulat. (tény egy lagzin 3 dolog fontos, ami meghatározza a hangulatot: kaja pia zene). Nekem igazából mindegy, mert a párommal ellötyögünk bármire! De főleg az 40-50+ rokonok (akikből lesz egy jó pár) hát nem tudom hogy fogják érezni magukat. Nem beszélve a menyasszonyi táncról azt meg el sem tudom képzelni nem mulatós zenével?! Vőfély is lesz (nem ceremóniamester) és azért ők a zenésszel néha "összedolgoznak"! Szóval van-e valami köztes megoldás hogy mindenki jól érezze magát, és az ifjú párnak is olyan legyen a nagy napja mint amilyet szeretne? Illetve hogy tudnám rábeszélni hogy változtasson az elképzelésén?! (más esküvővel kapcsolatos dologban is adtam már tanácsot neki és elfogadta sőt nagyon örült neki)
Még egyszer: tudom az ő lagzijuk lesz azt csinál amit akar, de azt nem akarom hogy ne legyen jó lagzi, hogy a zene miatt ne érezzék jól magukat a vendégek!
De még egy megjegyzést engedjetek meg!
Az elég gáz hogy akik egy véleményen vannak azok nyomkodják egymásnak a zöldet aki meg mellém mer állni annak adják a pirosat rendesen!
Tudjátok ez azért elég gáz!
Most volt egy kérdés az esküvői köszönő ajándékokkal kapcsolatban (megjegyzem nem érdekel ezen az esküvőn lesz-e). Aki a kérdezővel egyetértett annak ment orrba szájba a zöld. Aki le merte írni hogy ő adott és szerinte jó ötlet az pirosozták ám. ennek van értelme!?
Ó, hát ez eléggé meddő vita veled és egyre jobban sajnálom a menyasszonyt, mert bár sokan próbáltak észhez téríteni téged, te ezekből a kommentekből csak és kizárólag szemellenzővel annyit tudtál leszűrni, hogy mennyire megaláztak téged. Megpróbálok segíteni, hogy mi is az üzenete ezeknek a mondatoknak:
1.a nekem valaki ilyen akaszkodós módon belepofázna az esküvőmbe, visszakérném a meghívót. "HA NEM TETSZIK A PROGRAM, AKKOR NEM KÖTELEZŐ RÉSZT VENNI RAJTA ÉS HA EZT TE MAGADTÓL NEM VESZED ÉSZRE, AKKOR SEGÍTEK ÉS MEGKÍMÉLLEK ATTÓL, HOGY ROSSZUL KELLJEN ÉREZNED MAGAD"
2.“Fúj de undorító barát vagy te.
Pofátlanul beleszólsz az esküvőjébe, iszonyat erőszakos vagy!!!! "ILLETLENÜL VISELKEDSZ, AKKOR IS, HA EZT TÖBBEN A SZEMEDRE VETIK"
És nem ártana elgondolkoznod, hogy ha mindenki ezt mondja TALÁN igazunk is van. NO COMMENT, HA NEM ÉRTED A LÉNYEGET, AKKOR NAGY A BAJ...
Fúj de gusztustalan hozzáállás. Miért nem hagyod, hogy olyan esküvője legyen, amilyet ő szeretne?” eZT SE NAGYON LEHET TOVÁBB EGYSZERŰSÍTENI. AZ Ő ESKÜVŐJE, AZ Ő KÍVÁNALMAI, NEM A TIÉD.
3.Nevetseges vagy kerdezo :D Konyekig turkalsz masok dolgaban, de te nem beleszolni akarsz.... nem hat MEGKÉRDEZED, HOGYAN VÁLTOZTASS A BULI STÍLUSÁN, AZTÁN MENTEGETŐZÖL, HOGY AMÚGY NEKED MINDEGY, DE MÉGSE MINDEGY, MERT FELVÁGOD AZ EREID...
4.Te pedig nem értem, hogyan merészeled beleütni az orrodat, hogyan merészelsz szervezkedni más lagzijával kapcsolatban?! NEM A TE ESKÜVŐD, NEM A TE KÍVÁNALMAID.
5.te tenyleg nem vagy komplett mar ne is haragudj -MEGLEPETT REAKCIÓ A HISZTID ELHATALMASODÁSÁRA
6.miert nem jut eszedbe akkor hogy elgondolkozz a viselkedeseden? ÉS TÉNYLEG. MIÉRT IS NEM?
7.Hala a jo egnek hogy nincs ilyen baratnom.. TÖK JOGOS. ÉN SE KÉREK OLYAT, AKI ILYEN ERŐSZAKOSAN BELESZÓL AZ ENYÉMBE.
8.gondolom, a kérdező se lenne ott az esküvőn, ha nem rokon lenne és nem kötelező lenne meghívni. EGY GONDOLAT, EGY FELVETÉS ARRA, HOGY A MENYASSZONY MIÉRT AD MEGHÍVÓT OLYANNAK, AKI A VISELKEDÉSÉVEL NEM ÉRDEMLI KI...
Ha végig olvastad volna akkor azt is olvastad volna hogy az öngyilkosságot ironikusan írtam!
Ha valakire azt mondom hogy annyira utálom meg bírnám folytani egy kanál vízben az nem azt jelenti hogy adandó alkalommal tényleg megölném!
Azt is írhattam vna megyek és megostorozom magam bűneimért!
Érdekes, én leírtam, milyen gusztustalannak tartalak, és le is lettem pontozva (gondolom többek között te is nyomtál a piros pacsira), de annyira nem izgat a dolog. Lehet durva voltam, de hirtelen akkor úgy éreztem, hogy le kell írjam, mit gondolok rólad. Hát nem túl sok jót.
Amikor meg öngyilkossággal fenyegetőztél, csak mert nem érted el amit akartál, hogy veled értsünk egyet, akkor még kisebb lettél a szememben. Most meg ez az ál kedvesség... :)
Én is tudok ál kedves lenni :) Szép napot! :)
Ja akkor mindenkitől kérje vissza a meghívót aki húzta a száját a DJ-re?
egyébként meg volt olyan ami nem a szokások szerint ment az apja beleszólt én meg kiálltam mellette igazat adtam neki. ennyi.
De mondom sikerült meggyőznie mindenkinek hogy ne szóljak bele nem az én dolgom!
Ennyi lenyugodtam mindenki már is nyugodjon le (mert úgy tűnik mégis csak akad a ki hergelni szeretne tovább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!